BALAMATSIAS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορω να κλεισω τον υπολογιστη μου απο το κουμπι της εναρξης παρα μονο απο το κεντρικο κουμπι του κουτιου οπως θα καταλαβεται δεν εχω και πολλες γνωσεις ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μιλάς για ΧΡ ή για VISTA? Τι ακριβώς σου κάνει όταν πατάς Τερματισμός? Στις ρυθμίσεις ενέργειας, στο πεδίο "Κατά το κλείσιμο του υπολογιστή μου" τι επιλογή έχει; Στα ΧΡ πήγαινε Εναρξη-Εκτέλεση και δώσε powercfg.cpl Πήγαινε στην καρτέλα Για προχωρημένους για να το βρεις. Για VISTA δεν γνωρίζω, αλλά ψάξε στις επιλογές ενέργειας ή κάπως έτσι.
BALAMATSIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 οταν παταω τερματισμο δεν γινεται τιποτα ο υπολογιστης δουλευει κανονικα σαν να μην πηρε καμια εντολη.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 11 : 49 : 39----- οταν παταω τερματισμο δεν γινεται τιποτα ο υπολογιστης δουλευει κανονικα σαν να μην πηρε καμια εντολη.ευχαριστω για το ενδιαφερον σαςσημ. επανεκινησει γινεται κανονικα οπωσ και αναμονη.
activex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 τελικα Στις ρυθμίσεις ενέργειας, στο πεδίο "Κατά το κλείσιμο του υπολογιστή μου" τι επιλογή έχει;
teofross Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Οπως λεει και ο activex κατι μαλλον παιζεται στις ρυθμισεις ενεργειας στο control panel.Ψαξτο λιγο εκει.Επισης αν απο εκει δεν βγαλεις ακρη με τιποτα ,αν ξερεις λιγο απο registry (αν οχι αστο μην πηδηχτει τιποτα) κανε ενα search στο registry το powerdownaftershutdown. Δωσε την τιμη 0 στο κλειδι.
tetod17 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον μια λυση ειναι να φτιαξεις εσυ ενα "κουμπι" τερματισμου. Πηγενε στην επιφανεια εργασιας κανε δεξι κλικ δημιουργια συντομευση και μεσα γραψε shutdown -s -t 01 το t οριζει σε ποσο χρονο θα κλεισει. Βαλτου και εικονιδιο του τερματισμου και εισαι οκ. Δοκιμασε και πες.
BALAMATSIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 σ"ευχαριστω εκ των προτερων activex ktetod17 teofross για το ενδιαφερον σας η επιλογη κατα το κλεισιμο ειναι τερματρισμοσ λειτουργιας -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 08 : 58 : 59----- για το προβλημα μου παιζει ιος?
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Την εντολή που σου είπε ο tetod17 την δοκίμασες; Μπορείς να την δώσεις και στο Έναρξη->Εκτέλεση να δεις αν κάνει τερματισμό έτσι. shutdown -s
BALAMATSIAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 την εδωσα την εντολη απο την εναρξη οπως λεει και ο tetod17 moy βγαζει μυνημα οτι θα τερματιστει σε 30 σεκ. τελειωνει ο χρονος και δεν κλεινει συνεχιζει να δουλευει οπωσςπρωτα
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Άρα κάτι βρομάει εδώ. Ψάξε με antivirus και antispyware προγράμματα γιατί μάλλον είσαι μολυσμένος. Μήπως θυμάσαι πότε και κάτω από ποιές συνθήκες συνέβει για πρώτη φορά; Ή στο έκανε από την πρώτη μέρα.
varemarious Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη ρε micos000 είχα βγάλει τα παπούτσια μου.. Λοιπόν κάνε ένα check όπως λέει και ο προλαλήσαντας επιδή δεν μας έχεις πει τι προστασία έχεις απο προγράμματα σου λέω προαιρετικά να χρησιμοποιήσεις : superantispyware avira spybot
activex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εγω θα πρωτινω spyware doctor ακομα και για ενα μονο σκαναρισμα αν παιζει σχετικο προβλημα μπορει να σε σωσει απο πολλα. φρωντισε μονο να μην φορτωσεις το συστιμα σου ταυτοχρονα με πολλα τετια προγραμματα διοτι σε realtime θα εχουν διενεξεις ενα καθε φορα!
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη ρε micos000 είχα βγάλει τα παπούτσια μου. A, είπα κι εγώ...
tetod17 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 malwaredytes anti-malware counterspy superantispyware spyware doctor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.