Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα παιδια...θα σασ δωσω την συνθεση του pc μου και θα ηθελα να μου πει αν καποιος γνωριζει τισ ρυθμησεις να κανω(ασφαλεσ)ωστε να δω καποια διαφορα αν σηκωνει... m/b:Asus m2n-sli επεξεργαστης:δεν ειμαι απολυτα σιγουρος επιδει δεν ειμαι σπιτι τωρα,πρεπει να ειναι ο amd x2 4800 η ο προηγουμενος....(am2) μνημες ram:corsair 2x1GB 800 2 καρτες γραφικων σε sli mode gainward 8600gt 512 ανα καρτα. 2 hdd 500gb τροφοδοτικο:therlmatake 500w αν θελετε και κουτι,ειναι το thermaltake to Mambo(Mayro ) ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα...απο όσο έχω δει με amd της συγκεκριμένης γενιάς τα πράγμτα με το o/c δε πάνε και πολύ καλά...θα πρέπει να τύχεις σε καλό κομμάτι..εάν όμως κάνω λάθος(πολύ πιθανό) ας με διορθώσουν οι ειδικοί...πάντως να ξέρεις το o/c potential της cpu που έχεις δε φτάνει ούτε στο 1/5 αυτό των core2duo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι οτι δεν φημίζονται ιδιαίτερα για τις δυνατότητές τους αυτοί οι επεξεργαστές... Εγώ με 4400χ2 από 2.3 μπορούσα να δουλέψω μέχρι 2.65 περίπου σταθερά, και τώρα με αλλαγή ψύτρας επεξεργαστή και λίγο παραπάνω ρευματάκι είμαι στα 2.9 χωρίς περαιτέρω προοπτικές. Μάλλον χτύπησα τοιχείο. Ζήτημα να έχω 40-50μηζ περιθώριο. Αν θέλεις κάνε μια απόπειρα αλλά μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ο επεξεργαστησ θα αλλαχτει σε AMD PHENOM 8450 2.1GHZ TRIPLE-CORE BOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Να μην πάρεις με τίποτα τριπύρηνο , είναι κοροιδία.Πάρε αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559945 ή αν δεν μπορείς μάζεψε λεφτά για μητρική και cpu intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Να μην πάρεις με τίποτα τριπύρηνο , είναι κοροιδία.Πάρε αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559945 ή αν δεν μπορείς μάζεψε λεφτά για μητρική και cpu intel. μαλιστα...μου φενεται πως εχεις δικιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι οτι δεν φημίζονται ιδιαίτερα για τις δυνατότητές τους αυτοί οι επεξεργαστές... Εγώ με 4400χ2 από 2.3 μπορούσα να δουλέψω μέχρι 2.65 περίπου σταθερά, και τώρα με αλλαγή ψύτρας επεξεργαστή και λίγο παραπάνω ρευματάκι είμαι στα 2.9 χωρίς περαιτέρω προοπτικές. Μάλλον χτύπησα τοιχείο. Ζήτημα να έχω 40-50μηζ περιθώριο. Αν θέλεις κάνε μια απόπειρα αλλά μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες... Εγώ τον είχα πάει 2.69 χωρίς παραπάνω volt.Παραπάνω δεν πήγαινε ακόμα κ ρεύμα που έδινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Με επεξεργαστες της AMD έχω πολλή κακό παρελθον οπότε θα σου ελεγα να κανεις αυτο που ειπε ο pcfan αν υπάρχει οικονομική άνεση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καλύτερα να πας για τον Black... Έχει καλύτερο oc potential! Πάντως, αν δεν τον θέλεις μόνο για benches, με τις 2x8600gt sli δεν θα δεις φως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.