Προς το περιεχόμενο

Gmail στο mail

equalizer43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως έχετε λογαριασμό στο Gmail και έχετε συνδέσει το λογαριασμό σας με το Mail στο MacOS;

Προσπάθησα να το κάνω και άρχισε νε μου κατεβάζει όλα τα μηνύματα που έχω στο gmail από το 2004! (μιλάμε να κατεβάζει για ώρες δηλαδή) Υπάρχει κάποια επιλογή να του πω να κατεβάζει μόνο τα καινούργια μηνύματα, ή από κάποια ημερομηνία και μετά;

Επίσης μου τα κατέβαζε όπως να 'ναι - τα μηνύματα τα απεσταλμένα τα δικά μου τα έβαζε μέσα στα εισερχόμενα και δεν καταλάβαινε ότι πρόκειται για απεσταλμένα.

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

gmail.com > Settings > Forwarding and POP/IMAP > Enable POP for mail that arrives from now on

Για το άλλο που λες με τα απεσταλμένα, δεν υπάρχει αυτόματη λύση. Θα πρέπει να φτιάξεις στον mail client σου έναν κανόνα που να κάνει match τον αποστολέα (εσένα δηλαδή) και να μετακινεί τα απεσταλμένα εκεί που θέλεις.

Σημειωτέον, αυτό ο κανόνας γίνεται να λειτουργήσει και αναδρομικά.

Αναλυτικά: Πηγαίνεις Mail, στο tab Rules και κάνεις Add Rule. Βάζεις ένα description και λες

If all of the following conditions are met:

From ... is equal to ... "το email σου"

Perform the following actions:

Move Message to mailbox Sent

Πατάς ΟΚ και κάνεις Apply. Τέλος.

Εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο για τα μηνύματα που μου έρχονται από Facebook, γιατί είναι πολλά. Έχω ειδικό φάκελο γι' αυτά.

Το ότι έβαλε αυτά που είχες στείλει εσύ στο Inbox, δεν είναι θέμα Mail.app αλλά Gmail. Όταν στέλνεις κάτι από το Gmail, στέλνει ένα αντίγραφο και σε σένα. Αυτό κατεβάζει στο Mail.app και νομίζεις ότι τα μπερδεύει.

Παιδιά τελικά γίνεται να χωρίσεις τα sent από το inbox το έξαψα και το βρήκα, δεν θέλει ούτε rules όυτε τίποτα. Απλώς το Mail δουλεύει καλύτερα με το gmail αν αντί για pop σύνδεση επιλέξεις IMAP.

http://email.about.com/od/macosxmailtips/qt/et_gmailosxmail.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...