skrts Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Mεταφορά των "επαφών Vista στα ελληνικά γραμμένα" στις "επαφές των XP" Πρώτα πάω στα Vista, Outlook Express και από το Αρχείο κάνω: Εξαγωγή Επαφές των Windows CSV (Τιμές οριοθετημένες με κόμματα) Αναζήτηση (δίνω όνομα αρχείου) πχ test01 και το αποθηκεύω με την επιλογή «αρχεία κειμένου ΤΧΤ» Επόμενο Ζητά αντιστοίχιση Επιλέγω ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποεπιλέγω ότι δεν με ενδιαφέρει!) Πατώ τέλος και έγινε η εξαγωγή Συνεχίζω να εργάζομαι στα Vista!! Ανοίγω το αρχείο test01 και το σώζω σε μορφή : Αποθήκευση ως τύπου CSV οριοθετημένο με κόμματα (στη φάση αυτή αρχικά μου προτείνει να το σώσει σε μορφή Unicode που ΔΕΝ θέλω φυσικά!. Μετά όταν πάω να το σώσω ως CSV λέει διάφορα όπως ότι θα χαθούν πληροφορίες κλπ εγώ τα αγνοώ και το σώζω ως CSV) Μετά πάμε στα XP Ανοίγουμε το Οutlook Express Βιβλίο διευθύνσεων Αρχείο Εισαγωγή Άλλο βιβλίο διευθύνσεων… Αρχείο κειμένου (Τιμές οριοθετημένες με κόμματα) Εισαγωγή Επιλέγω το αρχείο test01 Άνοιγμα Επόμενο και Τέλος Και οι επαφές μεταφέρονται στα ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.