thanos6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 καλημερα σε ολους εχω ενα προβλημα με ενα απο τα 2 pc στο σπιτι. εχθες πηγαινοντας να το ανοιξω, στην οθονη μου εβγαζε no signal, παρατηρησα οτι δεν ακουσα το ενα μπιπ που εκανε στην αρχη, αλλαξα το μονιτορ,το καλωδιο που συνδεει την καρτα οθονης με το μονιτορ,την καρτα οθονης αλλα τιποτα,τελικα το ανοιξα,μετρησα τις τασεις 5 και 12 βολτ υπαρχουν, αρχισα να βγαζω τις καρτες που εχω επανω μια μια και να το ανοιγω καθε φορα,αποσυνδεσα το dvd-r,τον δευτερο σκηρο,μετα τον πρωτο και παλι τιποτα,δεν κανει boot,οι μνημες ειναι rdram παλιες και δεν υπαρχουν,ειναι p4 στα 1,6ghz της asus P4T-E το μοντελο της μητρικης, το ειχα φτιαξει το 2000,αυτο που μενει για μενα ειναι εκτος απο τις μνημες,ο επεξεργαστης, η η μητρικη, αν μπορειτε να μου πειτε καμμια αλλη ιδεα για το προβλημα? η παω για αλλο pc? οταν ξεκιναει βλεπω το λαμπακι του σκληρου να αναβει για 20 δευτερα περιπου και μετα σβηνει,επισης δεν ακουγεται ουτε τα πολλα μπιπ στην περιπτωση που δεν βλεπει τις μνημες η οταν δεν βλεπει την καρτα οθονης οπως λεει το βιβλιο της μητρικης ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε βοηθεια
giorgosa5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 μαλλον η μητρικη τα χει παιξει. τι μητρικη εχεις? αναβη το λαμπακι της?
giorgosa5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 κοιτα να δεις 90% ειναι μητρικη. α) την εχεις 8 χρονια οποτε μαλλον εφαγε τα ψωμια της. β)αν ειναι και ashrock σηγουρα αυτη κανη κατι τετοια κουφα.
giorgosa5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 φιλε ενα τετοιο εχω εδω στο σπιτι με αυτο το προβλημα. για να σε ξενοιασω θελης μητρικη 100% μην ψαχνεσαι με τιποτα αλλο.
thanos6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 μεγια το καινουριο δηλ αντε βρε και καλοριζικο και ειναι των παιδιων και 2 μερες με εχουν φαει χαχαχαχαχα
giorgosa5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 eεντωμεταξυ αυτη εναι και socket 478 οποτε θα την πληρωσεις ακριβα χωρια που ειναι κσι δυσκολοευρετες. μαλλον πας για αναβαθμηση μητρικη επεξεργαστη και μνημες.
stm00192 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αιντε μητρική κατευθείαν.... φίλε μου τσέκαρε πρώτα το τροφοδοτικό σου δοκιμάζοντας με κάποιο άλλο πιο καινούργιο που είναι το πιο λογικό να τα εφτυσε μετά από 8 χρονια (αυτό κοιτάμε πάντα πρώτα σε τέτοια προβληματα και μετά οτιδήποτε αλλο) και μετά αν δεν είναι αυτό το συζητάμε για μητρική μνήμες κτλ κτλ!!!
CyberSoul Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 μητρικη 100%!το ιδιο μου ειχε παθει και μενα!
SwAToNeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αν ανάβει ο υπολογιστής παιρνουν ρεύμα Dvd σκληροί κλπ τότε είναι μητρική. Πάντως δες και το τροφοδοτικό για καλού κακού. Παίζει ένα 10% να φταίει αυτό.
Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 οποτε αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και εφοσων ειναι των παιδιων πηγαινε για new pc με λιγα χρηματα να ξεγνοιασεισ κιολας!και θα σου μεινουν και καποια ανταλαχτικα!!
SwAToNeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 H ψάξε για μεταχειρισμένη mobo socket 748 απο emarket το πολύ 40 ευρώ. Αλλά δε ξέρεις και πόσο θα σου κρατήσει ακόμα . Αν πάρεις μόνο mobo κόστος 40 ευρώ. Για αναβάθμιση 150+. Εσύ αποφασίζεις. Πάντως μη σκεφτείς για καινούργια mobo δεν αξίζει.
nick#18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 δοκιμασε το σε αλλη μπριζα.....και μετα...αλλο psu. επιδη δεν ειχε καλη γειοση δεν αναβε...κουλο???και ομως μου εχει τυχει...και τελος mobo..
varemarious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 eεντωμεταξυ αυτη εναι και socket 478 οποτε θα την πληρωσεις ακριβα χωρια που ειναι κσι δυσκολοευρετες. μαλλον πας για αναβαθμηση μητρικη επεξεργαστη και μνημες. H ψάξε για μεταχειρισμένη mobo socket 748 απο emarket το πολύ 40 ευρώ. Αλλά δε ξέρεις και πόσο θα σου κρατήσει ακόμα . Αν πάρεις μόνο mobo κόστος 40 ευρώ. Για αναβάθμιση 150+. Εσύ αποφασίζεις.Πάντως μη σκεφτείς για καινούργια mobo δεν αξίζει. τελικά τι socket είναι ? ιδού http://www.pcpro.co.uk/pcpro/labs/spectable.php?id=3106&magazine=PC%20Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.