nnannos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έχω ενα fug-siemens λαπτοπ με καρτα γραφικών x700 mobile. Ξαφνικά σταμάτησε μ έκανε κατι καθετεσ γραμμες κ τώρα μπαίνει μονο σε safe mode κ οχι με καθαρη εικονα, ειμαι 99% βεβαιος πως καηκε η καρτα η οποία αφού το άνοιξα ειδα πως βγαινει. Ξερει κανεις να μου πει που θα βρω μια τετοια καρτα η παρόμοια? Αν πουλαει κανεις περιμενω μηνυμα.
michalis2610 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Λογικά από ebay, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει στο φορητό σου καθώς πολλές φορές οι κατασκευαστές θέτουν περιορισμούς. Γενικά πάντως νομίζω ότι δε συμφαίρει οικονομικά εκτός και αν βρεις κάτι σε πολύ χαμηλή τιμή (<50-60 ευρώ) καθώς πρόκειται για φορητό 2ετίας+ που δεν ξέρεις τι μπορεί να παρουσιαστεί αύριο.
nnannos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Λογικά από ebay, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει στο φορητό σου καθώς πολλές φορές οι κατασκευαστές θέτουν περιορισμούς. Γενικά πάντως νομίζω ότι δε συμφαίρει οικονομικά εκτός και αν βρεις κάτι σε πολύ χαμηλή τιμή (<50-60 ευρώ) καθώς πρόκειται για φορητό 2ετίας+ που δεν ξέρεις τι μπορεί να παρουσιαστεί αύριο. Δικιο εχεις απλα ειχα δωσει 1400 ευρω για την αγορα κ ειναι ακριβως 3 χρονια, κ η πλακα ειναι οτι το τελευταιο χρονο δεν εχω παιξει ουτε ενα παιχνιδι απορω πως καηκε στα καλα καθουμενα
Chief90 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δικιο εχεις απλα ειχα δωσει 1400 ευρω για την αγορα κ ειναι ακριβως 3 χρονια, κ η πλακα ειναι οτι το τελευταιο χρονο δεν εχω παιξει ουτε ενα παιχνιδι απορω πως καηκε στα καλα καθουμενα ξαναβάλε drivers.αν καιγόταν δν θα εβλεπες τίποτα
basilis5 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μην απορεισ φιλε, φουτζιτσου ειναι αυτο.. εγω παντως οταν ειχα το ιδιο προβλημα με φουτζιτσου εφταιγε το πανελ της οθονης δεν βαζει πανω μια οθονη να δεις οτι οντως φταινε τα γραφικα και οχι η οθονη τελος εισαι σιγουρος πως μπορεις να αλλαξεις μονο γραφικα χωρις να αλλαξεις μητρικη;
nnannos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μην απορεισ φιλε, φουτζιτσου ειναι αυτο..εγω παντως οταν ειχα το ιδιο προβλημα με φουτζιτσου εφταιγε το πανελ της οθονης δεν βαζει πανω μια οθονη να δεις οτι οντως φταινε τα γραφικα και οχι η οθονη τελος εισαι σιγουρος πως μπορεις να αλλαξεις μονο γραφικα χωρις να αλλαξεις μητρικη; Ναι παιδια η καρτα ειναι mxm κ αλλαζει την εβγαλα την εψησα (ζεσταμα εννοω στο φουρνο κ πιστολακι μαλλιων) κ επεξε αλλα τα ξαναεπεξε μετα 2 μερες. Τωρα την ξαναζεστανα κ παιζει. Ξερει κανεις το σιτε mxm-upgrade,com?εχει παραγγειλει κανεις? Βρηκα ομοια καρτα αλλα της nvidia στα 175 ευρω με μεταφορικα κ 1 χρονο εγγυηση λεω να την παρω
johnny81 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Και άλλα παιδιά από εδώ δοκίμασαν από αυτό το σαιτ αγορα και απο όσο διάβασα δεν υπηρξε κάποιο πρόβλημα. εγώ το καλοκαιρι αντικατέστησα τα heatpads της καρτας από εκεί χωρις καποιο πρόβλημα βέβαια αλλο 15 ευρω και αλλο 175.
nnannos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Απλα ρωταω γτ πολλοι απατεωνες κυκλοφορουν ακομα κ αν το σιτε φαινεται εγκυρο.Εχω βρει κ με 60 ευρω μεταχειρισμενη ati απο ιδιωτες αλλα καλυτερα να παρω την nvidia μιας κ εγινε η βλακεια κ να χω κ 1 χρονο εγγυηση παρα να πεταξω τα 60 ευρω. Μηπως ξερεις κανένα απο δω ομως που εκανε αναβάθμηση στην κάρτα του για να την αγόραζα εγω τη δικια του?Στειλε μου αν ειναι pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.