elektro1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 υπαρχουν 3 pc στο σπιτι τα οποια συνδεονται ασυρματα στο internet μεσω ενος modem\router netgear dg834g.αυτο που θελω ειναι να φτιαξω ενα τοπικο δυκτιο για μεταφορα αρχειων μεταξυ τους και αν γινεται να παιζουμε μεσω lan συνδεσης παιχνιδια μεταξυ μας,και τα τρια pc εχουν λειτουργικο vista.ειμαι ασχετος σε αυτο και γι'αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας για το ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω.
varemarious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 An παρατηρήσεις στην σελίδα αυτή υπάρχει ο οδηγός δημιουργίας Ενσύρματου & Ασύρματου δικτύου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085 ρίξτου μια ματιά και όπου κολήσεις ρώτα
elektro1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εχω δει τον συγκεκριμενο οδηγο,αλλα οι ρυθμισεις ειναι για xp.μεχρι στιγμης εχω καταφερει να ανοιγω τους φακελους στο ενα pc αλλα για να ανοιξω στον αλλον μου ζοιταει ονομα χρηστη και κωδικο.
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εφ' όσον είναι όλα vista τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ? έχεις ορίσει σε DCHP δίκτυο ή έχεις ορίσει εσύ τις IP. Επίσης έχεις βάλει σε όλους το ίδιο Workgroup όπου θα είναι όλοι οι Η/Υ Ο κωδικός μήπως είναι αυτός που έχεις στα προφίλ του κάθε υπολογιστή ?
SwAToNeR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Control Panel> Administrator Tools> Local Security Policy> Local Policies> Security options και κάνε disable το Accounts: Limit local account use of blank passwords to console logon only Όταν θα μπαίνεις στο άλλο pc θα δίνεις το username του άλλου μηχανήματος με κενό pass και θα μπαίνεις. Είτε φτιάχνεις ίδιο account και στα 3 pc πχ "User" με admin rights και δε θα σου ζητάει username & pass καν. Τα Vista έχουν ένα θεματάκι ασφαλείας που γίνεται λίγο σπαστικο.
elektro1982 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.θα δοκιμασω αυτες τις ρυθμισεις.το DCHP ειναι ενεργοποιημενο.πρεπει να το απενεργοποιησω;
SwAToNeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το dhcp είναι για να παίρνεις ip. Καμία σχέση. Δίκτυο έχεις πρόσβαση δε σου δίνουν τα windows.
elektro1982 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εχω κανει κοινοχρηστο τον c αλλα δεν μπορω να τον ανοιξω.τους φακελους public τους ανοιγει κανονικα.
varemarious Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 έχεις κάποιο πρόγραμμα firewall το οποίο χρησιμοποιείς ;
SwAToNeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Κάνε ένα reboot σε όλα τα μηχανήματα μπας και φτιάξει. Εμένα με reboot είχε διορθώσει αυτή η βλακεία.
elektro1982 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 απο firewall εχω ενεργοποιημενο των windows και του nod32.θα δοκιμασω να κανω ενα reboot.ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.