pagratios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Με το πρόγραμμα της MSI, dual core center, είναι καλό για O/C!!! Έχει κάποια επιλογή D.O.T(Dynamic overclock) να το βάλω σε λειτουργία?Αυτό απλά μειώνει και αυξάνει το FSB σε όσο % επιλέξω, από μόνο του έχει από -7% έως +7% ανάλογα με την λειτουργία του CPU!!! Ξέρει κανείς τι είναι το Green Power Save???Να το έχω enable? Το FSB είναι καλό να είναι ίσο με τα Mhz της ram δλδ 400?
pagratios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Το D.O.T το έχει και το bios ώστε να το επιλέξεις!!!Αλλά το Green Power Center τι στο καλό είναι?Από ότι έχω καταλάβει κατεβάζει τα watt και την θερμοκρασία!!! Αν το ενεργοποιήσω από το bios είναι καλύτερα ή αν κάνω να κάνω όπως πρέπει δλδ σύμφωνα με τους οδηγούς O/C?
pagratios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Να το έχω enable ή όχι το πρόγραμμα της φωτογραφίας?
pagratios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Έχω κάποιες απορίες με το green power της MSI είναι καλό να το έχω ανοιχτό?Χρησιμοποιεί λιγότερα watt και ρίχνει τις θερμοκρασίες!!!Υπάρχει περίπτωση να ενοχλεί το o/c? Ξέρει κανείς?
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Overclocking και χαμηλότερη κατανάλωση δε συμβαδίζουν και πολύ... Αποφάσισε αν θες χαμηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασίες ή αυξημένες συχνότητες.
pagratios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κατάλαβα!!!Προτιμώ το o/c από λιγότερη κατανάλωση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.