hristos 22 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα.....ξαφνικα(λακαμια πρεπει να εκανα)ολα τα γραμματα στην επιφανεια εργασια μου ειναι σε μαυρο πλαισιο..οπως οταν μπαινει σε λειτουργεια ασφαλειας...σαν κατι τετοιο..... Εκανα 2-3 επανεκινησεις μηπως και γινει τιποτα αλλα μαλλον αδικα.....πρεπει κατι να εγινε ενω προπαθουσα να παρω μια φωτο απο το ιντερνετ και μου ξεφυγε το ποντικι και εγαλα το mozilla μεσα στον υπολογιστη μου ή το αναποδο?ξερω γω?καποια λαμακια εγινε παντως..... Μπορει να με βοηθηση κανεις ή παω για κανα φορματακι? -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 11 : 07 : 14----- Ρε παιδια?κανεις ή δεν καταλαβατε το προβλημα? Στην επιφανεια εργασια μου ολοι οι φακελοι μου Τα εγγραφα μου,Ο υπολογιστης μου,Ο Ιντερνετ explorer κτλ κτλ κτλ ......Το παισιο με τα γραμματα καθε φακελου μαυρισε..... Μα τι εκανα? -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 11 : 50 : 48----- Κανενας δεν μπορει να βοηθησει?
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Πως να σε βοηθήσει κάποιος όταν δεν λες ούτε τι windows έχεις ούτε και ένα screenshot δεν δίνεις. Από την επεξήγηση σου πάντως, εγώ λίγα κατάλαβα. Μήπως η Επιφάνεια εργασίας γύρισε σε εμφάνιση web? Ανέβασε ένα screen brab σε κάποιον image host (π.χ. TinyPic) και δώσε το λινκ για forums να δούμε τι εννοείς.
hristos 22 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Πως να σε βοηθήσει κάποιος όταν δεν λες ούτε τι windows έχεις ούτε και ένα screenshot δεν δίνεις.Από την επεξήγηση σου πάντως, εγώ λίγα κατάλαβα. Μήπως η Επιφάνεια εργασίας γύρισε σε εμφάνιση web? Ανέβασε ένα screen brab σε κάποιον image host (π.χ. TinyPic) και δώσε το λινκ για forums να δούμε τι εννοείς. Φιλε μου μαλλον αυτο εγινε αλλα δεν μπορουσα να περιμενω αλλο και εκανα φορματ....παει τελειωσε...αλλα καλα θα ηταν να μαθω τι ακριβως σιμβαινει μηπως και το ξαναπαθω γιατι ειναι η δευτερη φορα που το παθαινω μεσα σε 2 μηνες χωρις να ξερω το λογο......καλα?εαν δεν καταλαβεναται γιατι δεν λεγατε οτι δεν καταλαβατε να εξηγησω? Φοραω τα XP Home τα Ελληνικα και και ολοι μου οι φακελοι στην επιφανεια εργασιας ηταν σε ενα φοντο σκουρο και τα γραμματα και τα εικονιδια...οπως τσεκαρεις κατι...κατανοητο ή πρεπει να το εξηγησω διαφορετικα? Δεν μπορω να στειλω κατι γιατι τωρα το επανεφερα
teo64x Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Η ευκολία με την οποία ο κόσμος φτάνει στο να κάνει φορμάτ στις μέρες μας, είναι σκανδαλώδης.
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω το είχα ξαναπεί... Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι!!!
hristos 22 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω οτι δεν με βοηθατε ομως ετσι? Με το να λετε για την ευκολια και να μην δινεται μια λυση...... δεν ειναι βοηθημα για μενα σε περιπτωση που μου ξανασυμβει? Ευχαριστω......
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πως εμφανίζεται το πρόβλημα και ότι και να λέμε είναι περιττό πλέων. Αν δεν έκανες φορμάτ και έστελνες κανένα screen θα καταλαβαίναμε περίπου τι παίζει και με διάφορες δοκιμές θα εντοπίζαμε το πρόβλημα. Αν στο ξανακάνει πόσταρε μια εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.