Προς το περιεχόμενο

κάρτα για merceneries 2

lazy_lion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια οπως προανεφερα δεν το κατεχω το αθλημα των καρτων γραφικων!!εχω λοιπον ενα πισι και η καρτα μου ειναι SVGA PCI-X ASUS 8600GT SILENT 512MB HDCP kai η ραμ μου ειναι ddr2 2gb kit corsair 800 λοιπον αρχικα θα ηθελα τη γνωμη σας για τα ανωτερω!!!και επειτα να σας πω το προβλημα μου αγορασα το nba 2008 kai τα γραφικα ηταν αθλια και σκεφτηκα οτι ισως φταιει η καρτα.στην αρχη κατηγορησα το παιχνιδι μα χτεσ αγορασα το merceneries 2 το οποιο αφενως οτι εχει τελεια γραφικα αφετεροθ το ειχα παιξει σε γνωστο πολυκαταστημα και ηταν θεικα....σαν αληθινο.στο πισι μου ομως ειναι ολο κουτακια και δεν ειμαι ικανοποιημενη απτην αναλυση των γραφικων....ιδιως στα γραμματα....που βγαινουν μεσα στο παιχνιδι....ειναι καλη η καρτα/?θα θελα να παρω καποια που να κανει το merceneries 2 να ναι φοβερο οπωσ το πρωτοειδα μα δεν εχω πολλα χρηματα στη διαθεση μου .τι προτινετε?@!!

Δημοσ.

cpu intel core 2 quad q6600(s775/2,4 Ghz)

screen tft 20'' samsung sm205bw

οσο για το ποσα διαθετω .....δεν ξερω καν τι παιζει απο τιμες οποτε δεν ξερω....θα θελα κατι καλυτερο προφανως απ αυτο που χω....

Δημοσ.

Γενικά αυτή:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136089&x=30&category=69977735&catalog=20 είναι το πιο vfm αυτόν τον καιρό.

Αν δε διαθέτεις τόσα μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...