Προς το περιεχόμενο

Προβληματικος Firefox

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο firefox στο pc Μου παντα εχει προβληματα...ειναι πολυ πιο αργος απο τους αλλους browser που εχω (opera, chrome, safari..τουλαχιστον ειναι γρηγοροτερος απο IE :P)

κλεινει στα καλα του καθουμενου, κολλαει, δεν ανοιγει σελιδες...γιατι? :fear:

ο opera ποτε δεν μου εχει κανει νερα...

Δημοσ.

Μην τρολλάρεις :mad:

Άντε, για την ταχύτητα να το δεχτώ, για χάριν του διαλόγου. Αλλά αυτή:

κλεινει στα καλα του καθουμενου, κολλαει, δεν ανοιγει σελιδες...γιατι? :fear:

...είναι η φυσιολογική συμπεριφορά του FF; Μην τρελαθούμε...

Δημοσ.

ΟΚ, ο τρόπος που το έγραψα ίσως μοιάζει για trollάρισμα αλλά χρησιμοποιούσα για μήνες Firefox (εκδόσεις 2 και 3) και πάντα είχα τέτοια προβλήματα (κυρίως το να μην ανταποκρίνεται το UI για αρκετά δευτερόλεπτα). Χωρίς καν add-ons.

Δημοσ.

Αν αρκεί 1 (μία) περί του αντιθέτου μαρτυρία για να καταρρίψει τη γενίκευση «αφού έχει προβλήματα σ' εμένα, έχει σε όλον τον κόσμο«, την προσφέρω επί τόπου, αυτήν τη στιγμή. Δεν είναι εκεί το θέμα όμως, το thread ανοίχτηκε για ένα συγκεκριμένο λόγο, οπότε ας επικεντρώσουμε σε αυτόν.

Επαναλαμβάνω: coreygaylas, δοκίμασε να εκκινήσεις τον Firefox με ένα φρέσκο profile, για να αποκλείσεις ότι φταίνε οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου profile που χρησιμοποιείς τώρα. Οδηγίες για τη διαχείριση των profiles υπάρχουν στη Knowledgebase του MozillaZine...

Δημοσ.

Δοκίμασα πριν λίγο ΙΕ7,Opera 9.62 καί Firefox 3.0.4: O Firefox ήταν ταχύτερος των άλλων δύο από 5% έως και 100%.Ο δε Firefox είναι "φορτωμένος" με 15 ενεργά Add-ons και 4 ανενεργά.Μόνο σε μερικές Ελληνικές ιστοσελίδες ήταν5% -10% ταχύτερη η Opera,όχι σε όλες,με απενεργοποιημένα τα Plug-Ins και JavaScript.Μπήκα (στο εξωτερικό)σε 6 διαφορετικές ιστοσελίδες,σε Ολλανδία,Μεγ. Βρεττανία και ΗΠΑ. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι η έκδοση 3 του Firefox δεν έχει καμμία σχέση με την 2.(όχι ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα)

Δημοσ.
ΟΚ, ο τρόπος που το έγραψα ίσως μοιάζει για trollάρισμα αλλά χρησιμοποιούσα για μήνες Firefox (εκδόσεις 2 και 3) και πάντα είχα τέτοια προβλήματα (κυρίως το να μην ανταποκρίνεται το UI για αρκετά δευτερόλεπτα). Χωρίς καν add-ons.

Ακριβως αυτα τα προβληματα εχω. Δεν ανταποκρινεται το UI και κλεινει αρκετες φορες...

Αν αρκεί 1 (μία) περί του αντιθέτου μαρτυρία για να καταρρίψει τη γενίκευση «αφού έχει προβλήματα σ' εμένα, έχει σε όλον τον κόσμο«, την προσφέρω επί τόπου, αυτήν τη στιγμή. Δεν είναι εκεί το θέμα όμως, το thread ανοίχτηκε για ένα συγκεκριμένο λόγο, οπότε ας επικεντρώσουμε σε αυτόν.

Επαναλαμβάνω: coreygaylas, δοκίμασε να εκκινήσεις τον Firefox με ένα φρέσκο profile, για να αποκλείσεις ότι φταίνε οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου profile που χρησιμοποιείς τώρα. Οδηγίες για τη διαχείριση των profiles υπάρχουν στη Knowledgebase του MozillaZine...

Θα κανω Reinstall για να ειναι καθαροτατος...αλλα τα Plugins δεν νομιζω να φταινε.

εχω τα:

ColorfulTabs

NoScript

AdBlockPlus

Cooliris

Flagfox

Download Statusbar...

οταν εβαλα το NoScript η ταχυτητα αυξηθηκε κ ολας.

δοκιμασε να κανεις και κανενα σκαν μηπως εχεις καποιο spyware

Spyware 100% δεν εχω κανενα :-)

Δημοσ.
Θα κανω Reinstall για να ειναι καθαροτατος...αλλα τα Plugins δεν νομιζω να φταινε.

Αν κάνεις reinstall χωρίς να σβήσεις/μετακινήσεις τον κατάλογο του τρέχοντος profile (οπότε θα τον επαναχρησιμοποιήσει ο FF), δε θα είναι καθόλου καθαρότατος και θα έχεις κάνει μία τρύπα στο νερό. Αν τον εκκινήσεις με φρέσκο profile όπως σου λέω, τότε θα βγάλεις σωστό συμπέρασμα...

Δημοσ.

εχω και γω καποιο προβλημα..ουτε ο firefox oute o ie δεν μου δειχνουν στο youtube τα video προεσκοπηση...τι μπορει να συμβαινει?ακομα και με φορματ δεν φτιαχνει...το εχω δοκιμασει...ξερει καποιος?

Δημοσ.

τελικα τα περνω ολα πισω....ειναι ο πιο γρηγορος browser, απλα ηθελε καθαρισμα ειχε πιασει σκονες :D :D

theosgr τα προβληματα με το youtube ειναι πραγματικα περιεργα...εχω δει και γω διάφορα :P

εννοεις οτι δεν σου πεζει τα βιντεο??

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα ο firefox μου κάνει το εξής: Αρκετές φορές όταν τον κλείνω μου βγάζει ένα μήνυμα σαν crash report κ αν θέλω να το κάνω submit. Έχω Vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...