suser Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα όπως λέει και στον τίτλο με το teminal αυτό είναι: πληκτρολογώ Ctrl+Alt+F1/F2/F3... και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη,ύστερα πληκτρολογώ Ctrl+Alt+F7 και με ξαναβγάγει στα γραφικά. Τι να κάνω για να ξαναεπανέλθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μα αυτο ειναι η κανονικη συμπεριφορα ενος linux λειτουργικου με γραφικο περιβαλλον! Τα 6 πρωτα "τερματικα" ειναι εκει για καποιο λογο, πχ για να μπορεις να τερματισεις μια εφαρμογη με gui οταν δεν ανταποκρινεται ολο το γραφικο περιβαλλον. Καλυτερα να κανεις μια δικη σου συντομευση με το πληκτρολογιο που να ανοιγει το τερματικο του gnome ή του kde. Εγω το εχω να ανοιγει με Ctrl + ~ , χρονια τωρα φανατικος παιχτης first person shooter παιχνιδιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα στο Fedora Rawhide. Σταμάτησε να με βγάζει σε τερματικό με το Ctrl+Alt+Fx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αδμιν: ανέβασε το /etc/inittab σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα στο Fedora Rawhide. Σταμάτησε να με βγάζει σε τερματικό με το Ctrl+Alt+Fx. Μα και εγώ αυτό το πρόβλημα είχα αλλά μυστηριωδώς με μια επανεκκίνηση ξαναδούλεψε. Υ=Μάλλον δεν με καταλάβατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.