Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Λεω να τα βάψουμε σε διάφορα χρώματα και να τα κρεμάσουμε σε δωμάτιο και νομίζει ο άλλος ότι μπήκε σε gallery.. Γιατί ο γείτονας τα κρέμασε στην τέντα? Η μάνα μου χρησιμοποιει τα δισκάκια για να βάζει πάνω ποτά και ποτήρια..
nick#18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 τι να τα κανει? ξερεις πως δεν παταει περιστερι ξανα στην βεραντα σου? λλα αν τυχεις σε τιποτα παραξενου γειτονες την εκατσες:mad: με τον μ@λ@κ@ τον αποκατω...λεει οτι δεν μπορει να κοιμιθει...μαβλακιες
ana_mas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Λεω να τα βάψουμε σε διάφορα χρώματα και να τα κρεμάσουμε σε δωμάτιο και νομίζει ο άλλος ότι μπήκε σε gallery.. Η μάνα μου χρησιμοποιει τα δισκάκια για να βάζει πάνω ποτά και ποτήρια.. Καθόλου άσχημη ιδέα!!!! :lol:
bloodlessz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 τελικά μάθαμε που μπορούμε να τα πετάξουμε ή όχι εχω καμιά 300αρια για πέταμα χεχε
nick#18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 πριν τα σουταρεις δοκιμασε να παιξεις φτισμπι με cd μαμει....αλλα αν πετυχεις ανθρωπο ποναει...
ferongr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 τι να τα κανει? ξερεις πως δεν παταει περιστερι ξανα στην βεραντα σου? λλα αν τυχεις σε τιποτα παραξενου γειτονες την εκατσες:mad: με τον μ@λ@κ@ τον αποκατω...λεει οτι δεν μπορει να κοιμιθει...μαβλακιες Τετοιο παραπονο εχω κανει και γω σε ατομο στην απεναντι πολυκατοικια με CD κρεμασμενα. Υπαρχουν ατομα που δεν κατεβαζουν τα ρολα οταν κοιμουνται, για να ξυπνανε πιο ευκολα το πρωι. Τη νυχτα, τα CD γυριζουν απο τον αερα και στελνουν σαν καθρεπτης συγκεντρωμενο φως στο δωματιο του αλλουνου. Αμα χτυπησει ματια, παει ο υπνος. Γι αυτο, πριν ειρωνευτεις, βαλε το μυαλουδακι να δουλεψει λιγο.
nick#18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τετοιο παραπονο εχω κανει και γω σε ατομο στην απεναντι πολυκατοικια με CD κρεμασμενα. Υπαρχουν ατομα που δεν κατεβαζουν τα ρολα οταν κοιμουνται, για να ξυπνανε πιο ευκολα το πρωι. Τη νυχτα, τα CD γυριζουν απο τον αερα και στελνουν σαν καθρεπτης συγκεντρωμενο φως στο δωματιο του αλλουνου. Αμα χτυπησει ματια, παει ο υπνος. Γι αυτο, πριν ειρωνευτεις, βαλε το μυαλουδακι να δουλεψει λιγο. μορε μια χαρα δουλευει το μυαλουδακι μου...δεν λεω για τους απεναντι για τον αποκατω λεω στην ιδια πολυκατοικια.... τι τον ενοχλουν??? αφου του τυπου η κρεβατοκαμαρα ειναι στην αλλη πλευρα κ λεει οτι κοπαναγανε κ δν μποροθσε να κοιμιθει εγω γιατι κοιμομουν εχω ειμουν διπλα στα cd και δεν κοπαναγαν ποτε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.