Προς το περιεχόμενο

Ανακύκλωση/Καταστροφή Cd-Dvd

ana_mas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πολύ καλησπέρα,

κατά καιρούς μου καταστρέφονται cd και dvd. Και έρχομαι να ρωτήσω, μπορώ να τους πετάξω στους μπλε κάδους του δήμου (ανακύκλωσης);;; :rolleyes:

Η πρέπει να πεταχτούν στον κάδο για τις ηλεκτρικές συσκευές που έχουν;;;

Έχω ψάξει στο ιντερνετ αλλά δεν έχω βρει αν μπορούμε να τα πετάξουμε σε αυτούς τους κάδους.:fear:

Δεν έχω πολλά cd-dvd αλλά δεν θέλω να τα πετάξω στα κανονικά σκουπίδια...:rolleyes:

Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων για τις απαντήσεις σας...:-D

Προς Mods--->>> Παιδια συγνώμη που βάζω εδώ το θέμα μου αλλά δεν ήξερα που αλλού πρέπει ... :o

Δημοσ.

Προς Mods--->>> Παιδια συγνώμη που βάζω εδώ το θέμα μου αλλά δεν ήξερα που αλλού πρέπει ... :o

γιατί το λες αυτό;Αφού αποθηκευτική μονάδα είναι....άρα το έχεις βαλει στο σωστό σημείο :-)

ετσι νομίζω...

[offtopic]συγγνώμη για το offtopic :lol:[/offtopic]

Δημοσ.

αν σπάσεις ένα θα δεις οτι πετάει κάτι σαν φύλα αλουμινίου δεν ξέρω τι είναι μέταλλο το βάφτισα εγώ τώρα για να πω οτι δεν είναι καθαρά μόνο πλαστικό :P

Δημοσ.

Μου θυμίζει βίντεο - ντοκιμαντέρ που είχα δει πριν από πολλά πολλά χρόνια. Μου έχει μείνει η εικόνα που συλλέγανε τα cds σε φορτηγό ξεχωριστά από άλλα σκουπίδια και τα στέλναν για ανακύκλωση-απόσυρση, δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια χώρα ήταν - ίσως Αμερική. Εδώ ακόμη το περιμένω.

Δημοσ.

Ναι αλουμίνιο είναι.

Τέλος πάντων, η σωστή ερώτηση δεν είναι "αν ανακυκλώνεται" αλλά "αν ανακυκλώνεται στην Ελλάδα". Η απάντηση γνωστή...

Υ.Γ. Και για τα υπόλοιπα που υποτίθεται πως ανακυκλώνονται διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το ποιά, πόσα, πώς και πού...

Δημοσ.
αν σπάσεις ένα θα δεις οτι πετάει κάτι σαν φύλα αλουμινίου δεν ξέρω τι είναι μέταλλο το βάφτισα εγώ τώρα για να πω οτι δεν είναι καθαρά μόνο πλαστικό :P
εμ...ναι εχω σπασει cdia k dvd....ουυυυυυ
Δημοσ.

Για τις ΗΠΑ το γνωρίζω και εγώ ότι συλλέγονται ξεχωριστά από τα υπόλοιπα σκουπίδια... Βρήκα στο ιντερνετ πολλές πληροφορίες αλλά δυστυχώς τίποτα για Ελλάδα...

Άρα λοιπόν τα πετάμε στους μπλε κάδους? Ή όχι?

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Δημοσ.

Προσωπικα τα ριχνω στους μπλε καδους, αλλα δεν νομιζω να τα ανακυκλωνουν.......

Μπορεις να τα δωσεις σε Αμπελοπαραγωγους να τα βαλουν στα αμπελια για να διωχνουν πουλια!!!!!!:lol::P:lol:

Δημοσ.
...Μπορεις να τα δωσεις σε Αμπελοπαραγωγους να τα βαλουν στα αμπελια για να διωχνουν πουλια!!!!!!:lol::P:lol:

:lol::lol::lol::lol: Μην πας μακριά φίλε μου θα τα δώσω στο γείτονα, από ότι βλέπω ήδη έχει κρεμάσει στην τέντα του καμιά δεκαριά ...:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...