nikolasR200 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Βρήκα σε ένα site http://www.notebooksolutions.ca/zc/index.php?main_page=product_info&cPath=66_231&products_id=3142 kit της acer για προσθήκη oiginal bluetooth kit..το οποίο όμως βγαίνει στα 65 ευρώ.. από την άλλη υπάρχουν τα usb bluetooth όπου με 10ευρώ κάνεις τη δουλειά σου..σαν αυτό http://cgi.ebay.com/Bluetooth-USB-Adapter-for-Acer-Aspire-One-A110L-Laptop_W0QQitemZ260305282248QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item260305282248&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 αξίζει τον κόπο να προσθέσεις το original? και αν ναι εκτός από τον Καναδά μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού? στο site της acer δεν βρήκα κάποια αναφορά..
geovala Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν αξίζει να δώσεις 65€ αφου μπορείς με 10 € να πάρεις αυτό ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614819 ) και δεν προεξέχει σχεδόν καθόλου. Κάνουν ακριβός την ίδια δουλειά, με την ίδια απόδοση και δεν κάνεις και κομμάτια το laptop.Εκτος αν έχει dedicated κουμπί το laptop και θέλεις να το απενεργοποιείς απο εκεί.
stratous156 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 +1 είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο bluetooth από eshop πολύ διακριτικό και κάνει μια χαρά τη δουλειά του
nikolasR200 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν αξίζει να δώσεις 65€ αφου μπορείς με 10 € να πάρεις αυτό ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614819 ) και δεν προεξέχει σχεδόν καθόλου.Κάνουν ακριβός την ίδια δουλειά, με την ίδια απόδοση και δεν κάνεις και κομμάτια το laptop.Εκτος αν έχει dedicated κουμπί το laptop και θέλεις να το απενεργοποιείς απο εκεί. Αυτό είναι το θέμα..ότι έχει κουμπί το οποίο προς το παρόν λέει ότι δεν υπάρχει συσκευή.. γι'αυτό προβληματίζομαι.. αλλά δεν βρίκω κάτι άλλο εκτός Καναδά προς το παρόν..
nikolasR200 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 το βρήκα και από Ελλάδα, από ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, έστειλα και email στο msystems αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα..
nikolasR200 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ρώτησα μέσω email την Acer που μπορώ να πάρω το original bluetooth kit και οι απαντήσεις ήταν διαδοχικά αυτές "Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Acer Ελλάς, το κουμπί Bluetooth που βρίσκετε στον υπολογιστή σας είναι ενεργοποιημένο μόνο στα μοντέλα που διαθέτουν ενσωματωμένη, στην μητρική πλακέτα, την συσκευή Bluetooth, στα μοντέλα που δεν διαθέτουν ενσωματωμένη συσκευή Bluetooth, μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή USB-Bluetooth. Με Εκτίμηση, Support Greece " τους διευκρίνισα ότι μιλάω για συγκεκριμένο bluetooth kit της acer με συγκεκριμένα part numbers και πήρα την ακόλουθη απάντηση.. "Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία μας με την Acer Ελλάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας δεν υποστηρίζει τέτοιου είδους επεμβάσεις στην μητρική πλακέτα, σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε συσκευή USB-Bluetooth συμβατή με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που ο υπολογιστής ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Acer, δεν θα ισχύει η στάνταρτ εγγύηση της Acer. για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας. Με Εκτίμηση, Support Greece" δηλαδή με λίγα λόγια μου λένε να μη το κάνω..αλλά απ'όσο έχω καταλάβει, η επέμβαση είναι θέμα "plug n play" οπότε που είναι το τόσο κακό..??
basilis5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 acer = alman που σημαινει πως δεν εχουν μαλλον ιδεα πως να το κανουν.. γιατι δεν παιρνεις αυτο που ειπε ο φιλος να τελειωνεις; εναλλακτικα μπορεις με λιγες κολησεις μονος σου η καποιος που να γνωριζει, και με ενα χαμπακι usb εσωτερικα να βαλεις αλλα δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο.
nikolasR200 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μπορεί να μου πήρε ένα πεντάμηνο να το αποφασίσω..αλλα τελικά σήμερα παρέλαβα και εγκατέστησα το original bluetooth kit της acer..!!! Μου φυγε λίγο η μαγκιά όταν έκανα βίδες το laptop, αλλά τέλος καλό όλα καλά..!!!!
nikolasR200 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ναι...ξέρω δεν ήταν πολύ έξυπνη η κίνηση..!! Τα πήρα από γερμανία τελικά..40 ευρώ ήταν το καλώδιο και το bluetooth module και 25 τα μεταφορικά γιατί το γερμανικό eshop που το παρήγγειλα είχε την έμπνευση να μου το στείλει με dhl-παράδωση σε 2 εργάσιμες μέρες.. (δεν ζήτησα κάτι τέτοιο, αλλά μόνο αυτή την επιλογή μου έδινε..) Το είχα βρει και από Θεσσαλονίκη από την mk-hellas η επικοινωνία όμως ήταν άσχημη..μου απαντούσαν σε μία ερώτηση αφού πρώτα έστελνα 2-3 email..και μου δώσαν τελική τιμή 65 ευρώ με τα μεταφορικά επίσης.. Και επειδή η αντιμετώπιση δε μου άρεσε προτίμησα να τα πάρω απο Γερμανία τελικά..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.