sdim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να εγκαταστήσω το Avant Window Navigator σε περιβάλλον Mint Elyssa (Ubuntu Hardy).Παλιότερα που είχα προσπαθήσει,το σύστημα με είχε πληροφορήσει ότι χρειάζονταν κάποια dependencies,τα οποία προσπάθησα να τα βάλω,αλλά τελικά πάντα κάτι έλειπε,οπότε το παράτησα.Μήπως γνωρίζει κανείς το σύνολο των πραγμάτων που πρέπει να υπάρχουν από πριν,έτσι ώστε να εγκατασταθεί το AWN σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τα προαπαιτούμενα αναφέρονται σαφώς στο Wiki του AWN: http://wiki.awn-project.org/Installation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασες να κάνεις την εγκατάσταση με το aptitude; ># aptitude install <όνομα πακέτου> Λογικά θα βρει όλες τις εξαρτήσεις και θα τις βάλει κι αυτές μαζί. Και το παλιό apt έχει τη δυνατότητα, αλλά είναι πιο περιορισμένο. Υποψιάζομαι ότι προσπαθείς να το περάσεις με το .deb πακέτο του προγράμματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ναι,φίλε SpyrosR,αλλά και μέσωSynaptic,πάλι δεν έγινε σωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 θα τα κανει ολα μονο του το ΑΡΤ αρκει να εχεις sid repos activated συμβουλη μην τον προτειμησεις ειναι βαρης και τρωει κολημαατα δες καιρο ντοκ ειναι απειρως καλητερη εψαχνα της μπαρες πρην 3-4 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Φίλε teliparas,είχες δίκιο.Το Cairo Dock είναι πολύ ωραίο και με όλες τις λειτουργίες. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 @teliparas: Ξερεις αν υπαρχει καποιο repo για debian με το cairo dock? Οχι τα .deb μεμονωμενα απο το berlios.de http://developer.berlios.de/projects/cairo-dock/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 @teliparas: Ξερεις αν υπαρχει καποιο repo για debian με το cairo dock? Οχι τα .deb μεμονωμενα απο το berlios.dehttp://developer.berlios.de/projects/cairo-dock/ οπα και αλλος ψειρας:lol: και εγω ψειρας ειμαι και θελω ολα τα πακετα μου σε αποθετηρια (επισημα και ανεπισημα) δηστηχως ομως το μονο που πμορεις να κανει ειναι να τοποθετησεις το πακετο .deb σε δικο σου local repos παντως επιδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο θα σε παρακαλουσα αν βρεις τετοιο απορετηριο να ποσταρεις ομοιος θα κανω και εγω:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.