Daimon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Θυμάμαι κάποτε έχει πέσει στο μάτι μου ένα site τις microsoft το οποιο μου έλεγε εάν ο κωδικός τον WINDOWS μου είναι πειρατικός η όχι, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω?
cosmosfera Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Η χαρα της microsoft εισαι μεγαλε!Δες εδω: http://www.microsoft.com/genuine/
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ναι, βάλε το WGA και αν είσαι μονόφθαλμος θα χρειαστείς φορμάτ ή χακεριές. Αν έχεις καρτελάκι πάνω στον πύργο ή πίσω από τον λάπτοπ (ότι κι αν έχεις) μπορείς να ελέγξεις αν ο κωδικός που έχουν τα ΧΡ είναι ο ίδιος με το κάποιο KeyFinder, όπως το Magical Jelly Bean Keyfinder Υπάρχουν δεκάδες τέτοια προγράμματα και σου επιτρέπουν να βρεις τον κωδικό εγκατάστασης.
Daimon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Η χαρα της microsoft εισαι μεγαλε!Δες εδω:http://www.microsoft.com/genuine/ xaaxax thnks Ναι, βάλε το WGA και αν είσαι μονόφθαλμος θα χρειαστείς φορμάτ ή χακεριές. Αν έχεις καρτελάκι πάνω στον πύργο ή πίσω από τον λάπτοπ (ότι κι αν έχεις) μπορείς να ελέγξεις αν ο κωδικός που έχουν τα ΧΡ είναι ο ίδιος με το κάποιο KeyFinder, όπως το Magical Jelly Bean Keyfinder Υπάρχουν δεκάδες τέτοια προγράμματα και σου επιτρέπουν να βρεις τον κωδικό εγκατάστασης. για την ακρίβεια, έχω 4 κωδικούς από WIN ΧΡ και θέλω να τσεκάρω εάν είναι αυθεντικά η πειρατικά και για αυτό ήθελα να μπω σε κάποια ιστοσελίδα τις microsoft, να τους δώσω τους κωδικούς και να μου πουν εάν είναι πειρατική η όχι
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 για την ακρίβεια, έχω 4 κωδικούς από WIN ΧΡ και θέλω να τσεκάρω εάν είναι αυθεντικά η πειρατικά και για αυτό ήθελα να μπω σε κάποια ιστοσελίδα τις microsoft, να τους δώσω τους κωδικούς και να μου πουν εάν είναι πειρατική η όχι Αυτό δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις. Αν έχεις καρτελάκι κολλημένο στο Pc, τότε ο κωδικός που είναι επάνω είναι αγορασμένος. Αν δε έχεις μάλλον είναι κλεμμένοι. Απλά τα πράγματα. ΑΝ βάλεις το WGA τότε θα ξέρεις σίγουρα αν ο κωδικός σου είναι σε black list. Άλλον τρόπο δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.