Προς το περιεχόμενο

Πως έλεχο το κωδικό τον WINDOWS μου....?

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι κάποτε έχει πέσει στο μάτι μου ένα site τις microsoft το οποιο μου έλεγε εάν ο κωδικός τον WINDOWS μου είναι πειρατικός η όχι, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω?

Δημοσ.

Ναι, βάλε το WGA και αν είσαι μονόφθαλμος θα χρειαστείς φορμάτ ή χακεριές.

Αν έχεις καρτελάκι πάνω στον πύργο ή πίσω από τον λάπτοπ (ότι κι αν έχεις) μπορείς να ελέγξεις αν ο κωδικός που έχουν τα ΧΡ είναι ο ίδιος με το κάποιο KeyFinder, όπως το Magical Jelly Bean Keyfinder

beta2.gif

Υπάρχουν δεκάδες τέτοια προγράμματα και σου επιτρέπουν να βρεις τον κωδικό εγκατάστασης.

Δημοσ.
Η χαρα της microsoft εισαι μεγαλε!Δες εδω:

http://www.microsoft.com/genuine/

xaaxax :D

thnks

Ναι, βάλε το WGA και αν είσαι μονόφθαλμος θα χρειαστείς φορμάτ ή χακεριές.

Αν έχεις καρτελάκι πάνω στον πύργο ή πίσω από τον λάπτοπ (ότι κι αν έχεις) μπορείς να ελέγξεις αν ο κωδικός που έχουν τα ΧΡ είναι ο ίδιος με το κάποιο KeyFinder, όπως το Magical Jelly Bean Keyfinder

beta2.gif

Υπάρχουν δεκάδες τέτοια προγράμματα και σου επιτρέπουν να βρεις τον κωδικό εγκατάστασης.

για την ακρίβεια, έχω 4 κωδικούς από WIN ΧΡ και θέλω να τσεκάρω εάν είναι αυθεντικά η πειρατικά και για αυτό ήθελα να μπω σε κάποια ιστοσελίδα τις microsoft, να τους δώσω τους κωδικούς και να μου πουν εάν είναι πειρατική η όχι

Δημοσ.

για την ακρίβεια, έχω 4 κωδικούς από WIN ΧΡ και θέλω να τσεκάρω εάν είναι αυθεντικά η πειρατικά και για αυτό ήθελα να μπω σε κάποια ιστοσελίδα τις microsoft, να τους δώσω τους κωδικούς και να μου πουν εάν είναι πειρατική η όχι

Αυτό δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις.

Αν έχεις καρτελάκι κολλημένο στο Pc, τότε ο κωδικός που είναι επάνω είναι αγορασμένος. Αν δε έχεις μάλλον είναι κλεμμένοι.

Απλά τα πράγματα.

ΑΝ βάλεις το WGA τότε θα ξέρεις σίγουρα αν ο κωδικός σου είναι σε black list. Άλλον τρόπο δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...