Προς το περιεχόμενο

Αρχειο iso και daemon tools

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα ενα παιχνιδι μορφης iso αλλα επειδη δεν εχω διαθεσιμο dvd θελω να το εγκαταστησω απευθειας απο τον υπολογιστη μου.Κανοντας μια αναζητηση ειδα οτι αυτο γινεται με το daemon tools αλλα οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να βγαλω ακρη με αυτο το προγραμμα.

Αρχικα απο το set devices επιλεγω 1 drive, μετα πηγαινω στο device που δημιουργηθηκε κανω mount το iso που εχω αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα.

Ποια ειναι η σωστη διαδικασια?

Δημοσ.
Αφου το κανεις mount και δεν τρεχει το autorun , πηγαινε και ανοιξε το απο το my computer- DVD drive.

Οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει μηνυμα

"Τα windows δεν ειναι δυνατο να αποκτησουν προσβαση σε αυτον το δισκο.Ο δισκος ισως ειναι κατεστραμμενος.Βεβαιωθειτε οτι ο δισκος εχει διαμορφωση η οποια αναγνωριζεται απο τα windows...."

Τι σημαινει αυτο?:rolleyes:

Δημοσ.

Σημαίνει ότι δεν έχεις φορτώσει κάποιο iso, ή το iso είναι κατεστραμμένο.

Τρέξε πρώτα το Daemon Tools.

Στην συνέχεια, θα σου εμφανίσει ένα εικονίδιο στο tray με έναν κεραυνό, μάλλον κόκκινο.

Κάνε αριστερό κλικ και πάτα Device 0: No Media. Θα σου βγάλει να φορτώσεις ένα iso.

Κατευθύνσου στον φάκελο που έχεις το iso και επέλεξέ το.

Για να το κάνεις αποσύνδεση, πάλι αριστερό κλικ και Unmount all drives.

Αν πάλι έχεις πρόβλημα δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης iso όπως το UltraISO, PowerISO, MagicISO κτλ και να δεις αν το ανοίγει σωστά

Δημοσ.
Σημαίνει ότι δεν έχεις φορτώσει κάποιο iso, ή το iso είναι κατεστραμμένο.

Τρέξε πρώτα το Daemon Tools.

Στην συνέχεια, θα σου εμφανίσει ένα εικονίδιο στο tray με έναν κεραυνό, μάλλον κόκκινο.

Κάνε αριστερό κλικ και πάτα Device 0: No Media. Θα σου βγάλει να φορτώσεις ένα iso.

Κατευθύνσου στον φάκελο που έχεις το iso και επέλεξέ το.

Για να το κάνεις αποσύνδεση, πάλι αριστερό κλικ και Unmount all drives.

Αν πάλι έχεις πρόβλημα δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης iso όπως το UltraISO, PowerISO, MagicISO κτλ και να δεις αν το ανοίγει σωστά

Οταν το ανοιγω με το ultraiso μου βγαζει σφαλμα.Αρα οπως φαινεται ειναι κατεσταρμμενο το αρχειο.

Κριμα δυο μερες το κατεβαζα...:cry:

Δημοσ.

μου εχει τυχει παιχνιδι το οποιο οταν το εκανα mount/open με alcohol, poweriso, ultraiso, magiciso, να μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο εχει προβλημα... οταν ομως το εκανα mount με DAEMON TOOLS PRO δουλεψε κανονικα... οποτε θα σου προτεινα να ψαξεις μια τετοια εκδοση...

επισης απο εκει που το κατεβασες συνηθως υπαρχει αρχειο με οδηγιες εγκαταστασης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...