geovard Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γειά χαρά Ένας συγγενής μου αστυνομκός πήγε καί έστησε (ή μάλλον τού έστησαν) ένα πολύ καλό σύστημα με ό,καλύτερο κυκλοφορεί από πλευράς hardware (Στο τηλέφωνο αν θυμάμαι μού είπε γιά την μητρική Assus Rampage Formula). Επειδή όμως έχει.. ερωτευτεί τα windows xp από τον προηγούμενο υπολογιστή που είχε, σκέφτηκε να μην αγοράσει τα vista καί απλά να μετακομίσει τα XP από το παλιό στο νέο σύστημα.Το έκανε λοιπόν έτσι καί πήγε μετά να εγκαταστήσει το λειτουργικό όμως δεν αναγνώρισε τούς σκληρούς προφανώς λόγω έλλειψης sata drivers.Η έκδοση των windows xp πού έχει είναι χωρίς το sp2. Ξέρετε αν το sp2 περιέχει αυτούς τούς drivers ή θα πρέπει να τού κατεβάσω από την asus καί να τού φτειάξω μιά δισκέττα? Καί αν τους κατεβάσω από την asus ποιούς να κατεβάσω γιατί λέει γιά windows 32 καί 64 bit ξεχωριστά.Το λειτουργικό τού αστυνομικού είναι 32 bit. Αλλά πάλι εκεί στην asus που πάω γιά κατέβασμα μού λέει να δω τον τύπο του επεξεργαστή από τις ιδιότητες του computer τι έκδοση είναι.Αλλά μάλλον εννοεί στο pc πού θα φτειάξει τη δισκέττα?Το αρχείο πού κατέβασα με τους drivers ειναι το σωστό? Intel_IMSM_V7501017) Πείτε μου γιατί έχω μπερδευτεί. Thanks. Ελπίζω μόνο το παιδί που θα μου δώσει τις πληροφορίες να μην είναι από την περιοχή των Εξαρχείων
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 1. Θα πρέπει να ξέρεις (και εμείς το ίδιο) το ακριβές μοντέλο της μητρικής. 2. Το SP2 δεν περιέχει συνήθως τέτοιους drivers. 3. Θα βάλεις τους 32bit 4. Δεν μπορούμε να σου πούμε αν είναι οι σωστοί χωρίς να ισχύει το 1ο. Αν είναι ΑΥΤΗ τότε πάτα αριστερά που λέει Download, επέλεξε WinXP, πήγαινε στο Chipset και κατέβασε αυτό που λέει "Make Intel® ICH9R AHCI/RAID Driver Disk for Windows XP/2003/Vista & Windows 64bit XP/2003/Vista" (1.61ΜΒ) και κάνε την δισκέτα. 5. Και δεν είμαι από τα Εξάρχεια, αν και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.
geovard Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Thanks.Αλλά ποιά είναι η πιθανότητα ένας νεαρός Εξαρχειώτης να θέλει να βοηθήσει ένα μπάτσο?
random Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 έχω μπερδευτεί. εγώ να δεις! η αναφορά στο επάγγελμα του, εξυπηρετεί σε κάτι το θέμα; μηπως προκύψει καμιά ασυμβατότητα με τους σατα drivers; Οι προκαταλήψεις δεν έχουν θέση εδώ.
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 η αναφορά στο επάγγελμα του, εξυπηρετεί σε κάτι το θέμα; μηπως προκύψει καμιά ασυμβατότητα με τους σατα drivers; Οι προκαταλήψεις δεν έχουν θέση εδώ. Σωστός ο παίχτης.
gfilippas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εγώ να δεις! η αναφορά στο επάγγελμα του, εξυπηρετεί σε κάτι το θέμα; μηπως προκύψει καμιά ασυμβατότητα με τους σατα drivers; :lol:
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 γιατι τι έχουν τα εξάρχεια ρε αρχηγέ; οι μπάτσοι καλύτεροι είναι που σταματάνε για δήθεν έλεγχο ,να σου κόψουν καμια κλήση ενώ οταν στην ΚΗΦΗΣΙΑΣ σου σπάνε το αμάξι κατι μεθυσμένα κολόπαιδα αδιαφορούν παρόλο που βρίσκονται δίπλα στο συμβάν .. αλλά εσύ θα μου πείς οτι αυτα τα κολόπαιδα μάλλον απο τα εξάρχεια θα είναι κοκ.. Ας κλειδώσει το θέμα σας παρακαλώ.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ελπίζω μόνο το παιδί που θα μου δώσει τις πληροφορίες να μην είναι από την περιοχή των Εξαρχείων Όχι μην ανησυχείς.
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 γιατι τι έχουν τα εξάρχεια ρε αρχηγέ; οι μπάτσοι καλύτεροι είναι που σταματάνε για δήθεν έλεγχο ,να σου κόψουν καμια κλήση ενώ οταν στην ΚΗΦΗΣΙΑΣ σου σπάνε το αμάξι κατι μεθυσμένα κολόπαιδα αδιαφορούν παρόλο που βρίσκονται δίπλα στο συμβάν .. αλλά εσύ θα μου πείς οτι αυτα τα κολόπαιδα μάλλον απο τα εξάρχεια θα είναι κοκ..Ας κλειδώσει το θέμα σας παρακαλώ. ...κι όμως, ξέρω περίπτωση που αστυνομικός με Εξαρχειώτη συναντήθηκαν σε ταραχές, κι επειδή γνωριζόντουσαν από το W.O.W. , ο μεν δεν μπόρεσε να προβεί σε σύλληψη και υπέστη πειθαρχικές ποινές από την υπηρεσία, κι ο δε δεν μπόρεσε να πετάξει μολότωφ με αποτέλεσμα τον σταδιακό αποκλεισμό από σχετικές παρέες...Καλή είναι η αναφορά σε επαγγέλματα, σεξουαλικές προτιμήσεις, θρησκευτικές και ποδοσφαιρικές ομάδες πριν την τέλεση οποιασδήποτε αλληλεπίδρασης μεταξύ των διαδικτυακώς, διότι ελλοχεύει κίνδυνος ρήξης του κοινωνικού ιστού... (...δε !@#&*μαστε λέω 'γω ; Πλάκα έκανε απλώς ο geovard....Κι αυτό που με τρελλαίνει είναι το πόσο εύκολα πετάγονται κάποιοι και ζητάνε κλείσιμο θεμάτων,,,γενικά. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν το καταλαβαίνω το γιατί)
geovard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εγώ να δεις! η αναφορά στο επάγγελμα του, εξυπηρετεί σε κάτι το θέμα; μηπως προκύψει καμιά ασυμβατότητα με τους σατα drivers; Οι προκαταλήψεις δεν έχουν θέση εδώ. Πράγματι δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον το επάγγελμα τού ανθρώπου εάν δεν μού ζήταγε επί πλέον καί τα windows XP σπασμένα! Σιγά ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι.Θα τρέμει καί το φυλλοκάρδι μας δηλαδή όταν πρόκειται να γράψουμε στο Ινσόμνια? Μήπως είναι κατηχητικό εδώ καί δεν το έχω καταλάβει τόσα χρόνια?Τι γράψαμε δηλαδή? Στην τελική μπορούσατε να μού πείτε ότι λέω κρυάδες καί να το προσπεράσετε.Άκου εκεί να κλειδώσει το θέμα.Θού κύριε. Καί ας κλειδώσει το θέμα.Δεν έχει εξ άλλου άλλο ενδιαφέρον. @washcloud Θα ζήσεις πολλά χρόνια γιατί έχεις χιούμορ καί καλή αντίληψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.