steant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εδω και κανα 2 μερες εχω συνδεση στο pc μου εναν usb εξωτερικο σκληρο δισκο και απο τοτε οταν παω συνδεω το usb stickακι δεν λειτουργει. Αν ξεσυνδεσω τον σκληρο λειτουργει..
xpapias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Χωρίς να είμαι ειδικός, μήπως τα συνδέεις και τα δύο σε usb hub? Αν ναι τότε ο δίσκος καταναλώνει ρεύμα και δεν επιτρέπει στο stick να δουλέψει.
steant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ενω παει να συνδεθει μου βγαζει ενα μνμ και μου λεει οτι η συσκευη δεν λειτουγρει σωστα..
xpapias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ναι αλλά δεν είπες - το συνδέεις απευθείας στον υπολογιστή, με καλώδιο προέκτασης στον υπολογιστή, σε hub (σαν πολύπριζο φαντάσου το)?
steant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Το συνδεω κατευθειαν σε θυρες usb του υπολογιστη..
steant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μήπως "σκάνε" με το ίδιο γράμμα; Το δοκιμασα κι αυτο αλλα δεν εγινε τπτ. Εχω κανει ολους τους συνδιασμους. Παντος οι θυρες λειτουργουν μια χαρα. -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 11 : 31 : 38----- Μηπως ρε παιδια το προβλημα ειναι στον σκληρο, γιατι τωρα παρατηρησα οτι οταν εχω συνδεδεμονο τον σκληρο ουτε ο εκτυπωτης μου δουλευει σωστα.. Μου κανει οπως και στο στικακι, οταν ξεσυνδεω τον σκληρο ολλα δουλευουν ρολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.