Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με GAINWARD 9245 BLISS 9600GT 512MB PCI-E

patentapc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αγορασα αυτην την καρτα γραφικων GAINWARD 9245 BLISS 9600GT 512MB PCI-E RETAIL και εχω μητρικη asus m2v-mx. και μια ξεκιναει κανονικα και μια δεν ξεκιναει εχω τροφοδοτικο απλο 420w και το αλλαχα με ενα herolchi 385 και αμα ξεκινησει η καρτα παιζει αμα δεν ξεκινησει και χιλιες επανεκκινησεισ να το κανω δεν θα παιξει. αμα βαλω την παλια την asus την 7600 την ξεκιναει κατυθειαν. σε τι μπορει να οφειλεται? παιζει ασυμβατοτητα? την καρτα την εστειλα για service στο e-shop και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα!!!

Δημοσ.

Φίλε μου το τροφοδοτικό είναι το πρόβλημα.

Τα 420watt είναι πάρα πολυ λίγα.

Θες οπωσδήποτε ένα 500άρι καλής ποιότητας.

Δημοσ.

Συμφωνώ...

Βέβαια και με το 450άρι της Corsair μια χαρά θα είναι, μην πω το 420άρι της PC Power & Cooling (σε περίπτωση που ψάχνει για κάτι οικονομικό)...

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι φταίει το τροφοδοτικο σου.Και εγω 420W εχω και έχω δοκιμασει 2 διαφορετικές καρτες 9600gt και έπεξαν κανονικά και παιχνίδια.

Το καλώδιο του ρεύματος το σύνδεσες στη κάρτα σου ;Κοιτα και για αναβάθμιση του bios στη motherboard.

Δημοσ.

Σε full load η 9600gt μπορεί να κάψει μέχρι 61watt max. Kάτι άλλο τρέχει εδώ πέρα, και μάρκα κάψε με να είναι το τροφοδοτικό σου, θα πρέπει να σηκώνει εύκολα το σύστημα. Εκτός και αν είναι ελαττωματικό.

Δημοσ.

Το παιδι μας έχιε πεί ήδη οτι έχει αλλάξει το παλιό του τροφοδοτικό με ένα hec 385...... και κατά πάσα πιθανότητα αυτό ειναι το πρόβλημα τα 385watt φαντάζουν πολύ λίγα ειδικά αν έχεις φορτωμένα το pc με σκληρούς καρτες κτλ κτλ... πάνε άλλαξε το με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό 420 -450 watt πχ το corsair που είδη αναφέρθηκε!!

Δημοσ.
Το παιδι μας έχιε πεί ήδη οτι έχει αλλάξει το παλιό του τροφοδοτικό με ένα hec 385...... και κατά πάσα πιθανότητα αυτό ειναι το πρόβλημα τα 385watt φαντάζουν πολύ λίγα ειδικά αν έχεις φορτωμένα το pc με σκληρούς καρτες κτλ κτλ... πάνε άλλαξε το με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό 420 -450 watt πχ το corsair που είδη αναφέρθηκε!!

ναι αλλά πέρα απο τα watt σημαντικό πόλο παίζουν και τα ampere...εξάλλου για αυτό και ρώτησα τι pc έχει για να δούμε τι έχει πάνω από συσκευές..το πιο πιθανό είναι να φταίει το τροφοδοτικό αλλά ας είμαστε 100% σίγουροι

Δημοσ.

Παιδια όλα καλα αλλά μόνο με την δικιά μου οθόνη οταν την σύνδεσου στου φίλου έκανε παλι τα ίδια άλλαξα θέση τον sata τον δίσκο τον δεύτερο και όλα οκ έγινε και Bios update σε μητρική asus m2v-mx.

Τελικά αποφασίστηκε το pc να μην κλείσει ποτέ!!!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...