sklnner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 χαιρετώ την κοινότητα, έχω καιρό να περάσω windows και drivers και δεν τα θυμάμαι καλά έχω περάσει xp και στο cd της motherboard έχει drivers, βοηθητικά προγράμματα κλπ και ρωτάω πρώτον τι χρειάζομαι από drivers chipset - intel chipset inf files network connections - intel pro connections drivers directx audio - realtek high definition audio drivers δεν χρειάζομαι κάτι άλλο έτσι ?(raid, pci κάρτες κλπ δεν παίζουν) βέβαια το κυριότερο ερώτημά μου είναι, ότι τώρα το μηχάνημα δουλεύει έτσι όπως είναι, το να περάσω drivers για audio, vga ή για network connections ξέρω τι κάνει, πολύ απλά ενεργοποιεί αυτά τα κομμάτια, οι υπόλοιποι οδηγοί τι κάνουν, γιατί τους περνάμε? και το universal audio architecture driver διάβασα ότι είναι για vista, τι διαφορετικό κάνει δλδ? υπάρχει κάτι σε αυτά που ανέφερα και θα ήταν καλύτερο να μην περάσω τους οδηγούς από το cd της motherboard για κάποιο λόγο, πχ το directx να το περάσω από το cd της κάρτας γραφικών?
simplemind79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 χαιρετώ την κοινότητα, έχω καιρό να περάσω windows και drivers και δεν τα θυμάμαι καλά έχω περάσει xp και στο cd της motherboard έχει drivers, βοηθητικά προγράμματα κλπ και ρωτάω πρώτον τι χρειάζομαι από drivers chipset - intel chipset inf files network connections - intel pro connections drivers directx audio - realtek high definition audio drivers δεν χρειάζομαι κάτι άλλο έτσι ?(raid, pci κάρτες κλπ δεν παίζουν) βέβαια το κυριότερο ερώτημά μου είναι, ότι τώρα το μηχάνημα δουλεύει έτσι όπως είναι, το να περάσω drivers για audio, vga ή για network connections ξέρω τι κάνει, πολύ απλά ενεργοποιεί αυτά τα κομμάτια, οι υπόλοιποι οδηγοί τι κάνουν, γιατί τους περνάμε? και το universal audio architecture driver διάβασα ότι είναι για vista, τι διαφορετικό κάνει δλδ? υπάρχει κάτι σε αυτά που ανέφερα και θα ήταν καλύτερο να μην περάσω τους οδηγούς από το cd της motherboard για κάποιο λόγο, πχ το directx να το περάσω από το cd της κάρτας γραφικών? αν δεν τα ξέρεις καλά άστα όπως είναι γιατί αν παράδειγμα κάνεις updates στο bios και δεν κατεβάσεις το σωστό bios αλλά κάποιο άλλο πιθενόν να έχεις πρόβλημα!γενικα δες τη μητρική έχεις και πας στο site της εταιρείας και κατεβάζεις τους drivers συνήθως σου έχουν ξεχωριστά τα νέα updates για κάθε ένα!
sklnner Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 αν δεν τα ξέρεις καλά άστα όπως είναι γιατί αν παράδειγμα κάνεις updates στο bios και δεν κατεβάσεις το σωστό bios αλλά κάποιο άλλο πιθενόν να έχεις πρόβλημα!γενικα δες τη μητρική έχεις και πας στο site της εταιρείας και κατεβάζεις τους drivers συνήθως σου έχουν ξεχωριστά τα νέα updates για κάθε ένα! τι να αφήσω όπως είναι καλέ, αφού δεν είναι.. fresh install είναι δεν έχει drivers, να μην τους περάσω καθόλου..? drivers έχω από το cd το θέμα είναι ποιοι με ενδιαφέρουν γιατί έχει κάποια που δεν με αφορούν μάλλον αλλά δεν υπάρχει περιγραφή για να ξέρω κι έτσι ρωτάω τι χρειάζομαι: chipset drivers network drivers audio directx αυτά είναι? και γιατί περνάμε drivers για το chipset? τι αλλάζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.