klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Snik η μετάφραση του systran δεν τα βλέπει αυτά Τα περισσότερα review του εν λόγω user/site εκτός απο τραγικά, είναι και εξώφθαλμες μεταφράσεις... Άστα βράστα.. Ακόμα θυμάμαι το review του dead space με τις απίστευτες ανακρίβειες... Αστα βράστα είπα; Α.. και του πρό φυσικά 9,++ στο ΠΡΟ!! YEAHHHHHHHHHHHHHHH
rey7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Α.. και του πρό φυσικά 9,++ στο ΠΡΟ!! YEAHHHHHHHHHHHHHHH Καλά αυτο θα μείνει στην ιστορία! Τώρα εμένα το παιχνίδι μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει τα παλιά Mortal, αλλα οκ πάμε μπροστά. Μου άρεσε αρκετά το οτι τα επίπεδα δεν είναι στατικά (υπάρχουν πτώσεις, αλλα και "περάσματα" μέσα απο τοίχους), καθώς και οτι είναι ορατές και οι ζημιές που παθαίνουν οι χαρακτήρες (σκισμένα ρούχα, γρατζουνιές, μελανιές, κτλ). Στα + και το οτι υπάρχει story mode το οποίο σε κάνει να παίζεις με διαφορετικούς χαρακτήρες, χαρακτήρες που στο arcade μπορεί να μην επέλεγες και ποτέ. Κατα την γνώμη μου το θεωρώ ένα βήμα μπροστά για τον τίτλο. Είδωμεν....
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και συνεχίζοντας Αρκετοί διαθέσιμοι παίκτες... ΦΥΣΙΚΑ! ΤΟ 1/3 απο τα παλιά MK... Μεγάλος αριθμός επιθέσεων ΦΥΣΙΚΑ!! 4-5 special moves! για τον κάθε παίκτη Το παιχνίδι γενικά τα σπάει... Καταπληκτικό για nooboδιπλά σπίτι/online κτλ.. Αλλα όταν διαβάζω ότι να'ναι με πονάει το στομάχι
snik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλα ναι ολο το review ειναι οτι να'να αφου σε μερικα σημεια το διαβαζα και ελεγα τι διαολο αλλο παιχνιδι επαιξα εγω; Μαλλον γιατι το δικο μου δεν ειχε χαρακτηρες της marvel
darksoho33 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το Mortal ειναι ολα τα λεφτα στο Live οσοι δεν εχουν παιξει τι να πω. εγω δεν εχω ακουμπησει καθολου το STORY MODE ουτε το arcade win streak 13 so far anyone? οποιος παιζει να βαλει το gamertag του τωρα...... gamertag: darksoho13
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλα ναι ολο το review ειναι οτι να'να αφου σε μερικα σημεια το διαβαζα και ελεγα τι διαολο αλλο παιχνιδι επαιξα εγω;Μαλλον γιατι το δικο μου δεν ειχε χαρακτηρες της marvel Χαλασμένο θα είναι... Φύσα το dvd και ξαναβάλτο.. Αν δεν φτιάξει γύρνα το πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.