gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Flame,δεν λες τίποτα Έσπαγα το κεφάλι μου να το θυμηθώ,τελικά το θυμήθηκα.Μπορείτε να πάτε στο http://www.zegeniestudios.net/ldc/ και να βρίσετε τους admins του site,μιας και αν επιλέξετε ότι έχετε παλιό pc(ούτε καν πολύ παλιό,απλά a few years old,έχει και πιο κάτω) για το ubuntu θα σας βγάλει αυτό: Εριστικοί,άσχετοι,κάνουν compile τον πυρήνα μόνοι τους και το παίζουν δήθεν,μόνο έτσι εξηγείται γιατί αναφέρουν toο slow το ubuntu σε παλιό μηχάνημα,σφαίρα πάει συνήθως. Αυτά και σφυρίζω τη λήξη
DIMITRISG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 η ειδηση αναφερει οτι θα βγει ειδικη εκδοση για netbook Η συμφωνία με την Canonical προβλέπει ότι η τελευταία θα δημιουργήσει μια ειδικά τροποποιημένη έκδοση του Ubuntu, έτσι ώστε το λειτουργικό να συνεργάζεται αρμονικά με τις συσκευές.
markelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει και ξεχωριστή έκδοση του ubuntu για το eeepc
Acid-Burn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι το έβαλα και στο laptop μου αλλά και σε ένα παλιό desktop(athlon XP 1800+) και πηγαίνει σφαίρα.Πολύ πιο γρήγορα από τα XP που είχα. Σχεδόν όλα έπαιζαν από το πρώτο restart (αυτό λογικά παίζει και με βάση το hardware). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύει...το να ψάχνω 10 μέρες για να το κάνω να δουλέψει ΔΕ το θέλω και ΔΕΝ έχω και τον χρόνο άλλωστε... Άρα για μένα αν δεν υπήρχε το ubuntu (ή τουλάχιστον μια αντίστοιχη διανομή που να εστίαζε στην ευχρηστία και στην out-of-the-box συμβατότητα) είναι πολύ πιθανό να μην έβαζα linux. Όχι γιατί δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο λειτουργικό από τα windows (πράγμα που πιστεύω) αλλά επειδή απλά δε θα μπορούσα να λειτουργήσω και να κάνω τις δουλειές μου. Οπότε όλοι αυτοί που κατηγορούν το ubuntu για το x και το ψ κακό που έχει κάνει και ότι είναι χάλια διανομή μου φαίνεται ότι σκέφτονται τουλάχιστον μυωπικά γιατί δε σκέφτονται ότι ο λόγος ύπαρξής του ΔΕΝ είναι να κερδίσει τις δάφνες της καλύτερης διανομής αλλά του ΕΥΚΟΛΟΥ linux distro που μέσω αυτού θα μυηθεί πολύς κόσμος στο linux και αργότερα όποιος θελήσει θα μεταβεί στην διανομή που τον καλύπτει (μιας και οι γνώσεις/απαιτήσεις του πλέον θα είναι αρκετές/τέτοιες που δε θα καλύπτεται ή και θα χαλιέται με τους συμβιβασμούς που έχει θέσει το ubuntu ώστε να κερδίσει σε userfriendlyness....) Σκεφτείτε επιτέλους ότι δεν είπε κανείς ότι είναι καλύτερο από το χ ή ότι είναι το καλύτερο γενικά... αλλά όπως και να το κάνουμε είναι το πιο εύκολο από τις distros (τουλάχιστον από αυτές που ξέρω εγώ) οπότε και αποτελεί τη μεταβατική "πόρτα" στον κόσμο του linux.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τις αρνητικές κρίσεις..Στην τελική οκ...είναι βαρύ και είναι σκ**τά....οκ..ας μπει ο κάθε ένας στο νόημα του linux με βάση αυτή τη σκ**διανομή και ας την κάνει με ελαφρά για τη διανομή της αρεσκίας του αργότερα!!!Αρκεί που θα έχει κάνει το switch...
tritonas00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Καλα ρε παιδια,ubuntu βρηκαν να βαλουν?Ελεος..
aurelius Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια, δεν καταλαβαινω. Τι φαγωνεστε που ειναι Ubuntu ? Αφου, ουτως ή αλλως θα πειραζαν, οποια διανομη και να εβαζαν. Και debian να εβαζαν, παλι debian δεν θα ηταν, αλλα πειραγμενο debian. Αντι να λεμε, επιτελους, που δεν θα χρειαζεται ντε και καλα να αγοραζεις αδεια microsoft, μας πειραξε που θα ειναι ubuntu. Γνωμη μου, εστιαζετε σε πολυ λαθος σημειο. Οταν η αγορα κατακλυστει απο linux distro σε φορητες συσκευες, και οταν το debian θα ειναι καλυτερο σε αυτα που πρεπει για να μπει σαν διανομη, να πουμε "αμαν ubuntu βαζουν ακομα". Και τωρα η ερωτηση της ημερας: Πισω απο το debian υπαρχει καποια εταιρια, οργανισμος ή οτι αλλο, οπως η Canonical πισω απο το Ubuntu ?
tritonas00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μα εδω ειναι το θεμα ..οτι το ubuntu ηδη ειναι πατσαρισμενο μεχρι αηδιας.Θα το πατσαρουν και αλλο? Απτην αλλη ..δε βαριεσαι.Του πατας ενα ομορφο format να φυγει η σαβουρα και βαζεις αυτο που σ'αρεσει. -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 11 : 49 : 11----- Και τωρα η ερωτηση της ημερας: Πισω απο το debian υπαρχει καποια εταιρια, οργανισμος ή οτι αλλο, οπως η Canonical πισω απο το Ubuntu ? Η θεια μου η Κοντυλω!(Με τoν αντρα της μαζι για να διορθωνει τα bugs)! LOL Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2008 από tritonas00 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
chek2fire Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 και θα βάλει debian και θα ψάχνετε να μην του σπάσουν οι εξαρτήσεις, η θα θέλει να βγάλει ένα πρόγραμμα και θα αφαιρεί μαζί το μισό desktop. Ενώ το ubuntu που δεν έχει τέτοια προβλήματα και είναι γρήγορη διανομή με φοβερή απόκριση είναι σαβουρα... Ημαρτον με το κομπλεξ σας..
tritonas00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 και θα βάλει debian και θα ψάχνετε να μην του σπάσουν οι εξαρτήσεις, η θα θέλει να βγάλει ένα πρόγραμμα και θα αφαιρεί μαζί το μισό desktop. Μα ποτε ομως δεν μου κανει τετοιο πραγμα.. Ενώ το ubuntu που δεν έχει τέτοια προβλήματα και είναι γρήγορη διανομή με φοβερή απόκριση είναι σαβουρα... Ημαρτον με το κομπλεξ σας.. ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..Γελασαμε μεσημεριατικα.
Acid-Burn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ ξέρω ότι είστε πολύ κολλημένοι μερικοί... Εσύ φίλε tritonas00, που ξέρεις, γιατί ακριβώς σε πειράζει; Κάνε το format σου και βάλε ό,τι θέλεις! Άσε τους άλλους που δεν ξέρουν ή που δεν τους ενδιαφέρει/δεν προλαβαίνουν να μάθουν και να ασχοληθούν, να μείνουν με το κ**λο-ubuntu... Όταν μάθουν κι αυτοί σαν κι εσένα τότε θα κάνουν κι αυτοί format! Γιατί να βρίζεις και να μειώνεις την όποια προσπάθεια να περάσει το linux στους mainstream users επειδή έχει μια διανομή που δε σου αρέσει;Αντί να λες πάλι καλά που σιγά σιγά γίνεται ένα βήμα και οι πολλοί θα γνωρίσουν το linux βρίζεις την διανομή. Έτσι αποτρέπεις και κάποιον που δεν ξέρει τι εστί linux/ubuntu etc να πάρει τη συγκεκριμένη έκδοση του πχ netbook γιατί είναι μούφα όπως λες... άρα τον ωθείς προς την έκδοση των windows... Και κάτι άλλο.. είτε σου αρέσει είτε όχι, το ubuntu είναι πιο εύχρηστο για τον απλό χρήστη από το debian ή το κάθε debian!Τον απλό χρήστη ΔΕΝ τον νοιάζει αν είναι χιλιο-πατσαρισμένο κτλ αλλά τον νοιάζει ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και να μπορεί να κάνει τις δουλειές του εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να το ψάχνει με τις ώρες και να ταλαιπωρείται. Post-αρες ακριβώς κάτω από το προηγούμενο post μου και δε σχολίασες τίποτα.. προφανώς το ΜΟΝΟ που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις ένα post στο οποίο θα μειώνεις το ubuntu και το κάθε ubuntu και ταυτόχρονα θα δείχνεις πόσο γ**μώ είσαι εσύ και ξέρεις και ασχολείσαι με άλλες διανομές πιο ψαγμένες... Να σου πω κάτι;;;;χε**κα αν εσένα σου φαίνεται patch-αρισμένο ή whatever..Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα και θέλω να διαβάζω post σχετικά με αυτό και όχι posts που μειώνουν την ΚΑΘΕ προσπάθεια της χ διανομής να βγει στην αγορά και να γνωρίσει στους απλούς χρήστες το linux.. Τα ίδια θα έλεγα για όποια διανομή γιατί ΔΕ με νοιάζει η διανομή αλλά το concept... Και το concept είναι ότι προσπαθούν να κάνουν το linux γνωστό... Όταν αυτό γίνει ο κάθε ένας μπορεί να βάλει ό,τι θέλει για να ανταπεξέλθει στις δικιές του προσωπικές απαιτήσεις/επιλογές. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ FLAME ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. PS. Το ubuntu ΔΕΝ αναφέρθηκε από κανέναν ότι είναι το καλύτερο...γιατί μια ζωή το πάτε εκεί πια;;;ΕΛΕΟΣ!!!
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 PS. Το ubuntu ΔΕΝ αναφέρθηκε από κανέναν ότι είναι το καλύτερο...γιατί μια ζωή το πάτε εκεί πια;;;ΕΛΕΟΣ!!! Καλά,ρώτα και τον check2fire και θα βάλει debian και θα ψάχνετε να μην του σπάσουν οι εξαρτήσεις, η θα θέλει να βγάλει ένα πρόγραμμα και θα αφαιρεί μαζί το μισό desktop. Ενώ το ubuntu που δεν έχει τέτοια προβλήματα και είναι γρήγορη διανομή με φοβερή απόκριση είναι σαβουρα... Ημαρτον με το κομπλεξ σας.. LOL,κάτσε ξέρω κι εγώ ένα καλό Μια μέρα ο Τοτός εισβάλλει απότομα και χωρίς να χτυπήσει την πόρτα στο δωμάτιο των γονιών του ενώ αυτοί ήταν έτοιμοι να το κάνουνε. Την στιγμή που μπήκε ο Τοτός, ο πατέρας του έβαζε το προφυλακτικό και με το που βλέπει τον Τοτό να μπαίνει πηδάει με την μία απο το κρεβάτι και πέφτει στο πάτωμα για να μην το δεί. Ο μικρός όμως τον είδε και με πονηρό ύφος τον ρωτάει: - Μπαμπά... Τι κάνεις εκεί? - Εεεεε, ... να τίποτα παιδί μου... εεεεε, να... απλά... εε, ά είδα ένα ποντίκι κάτω απο το κρεβάτι και ήθελα να... - Τι? Να το γαμ...ς?
Acid-Burn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Για τον απλό χρήστη ισχύει ότι ΔΕΝ θα κάτσει να ασχοληθεί με εξαρτήσεις κτλ.. Θέλει να κάνει τη δουλειά του. Ξέρεις πολλοί από μας ΔΕΝ έχουμε χρόνο για τέτοια ψαξίματα.. Και για να τελειώνει το θέμα...ΜΟΝΟ αυτά είχες να πεις σε όλα αυτά που έγραψα; Κόλλα εσύ στον chek2fire κτλ... Το θέμα είναι ότι το ubuntu δεν μπαίνει με τη λογική ότι είναι το καλυτερο αλλά το πιο εύκολο για να κάνει κάποιος το switch.. Α και επειδή λογικά σου ξέφυγε... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=285209 "Έρχεται με λειτουργικό σύστημα Linux έκδοση Sugar ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά" Μπες και πες ότι είναι μαλ**κια και να βάλουν μια σοβαρή διανομή etc...
aurelius Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μα εδω ειναι το θεμα ..οτι το ubuntu ηδη ειναι -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 11 : 49 : 11----- Η θεια μου η Κοντυλω!(Με τoν αντρα της μαζι για να διορθωνει τα bugs)! LOL Η ερωτηση ηταν σοβαρη. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιος να "αντιπροσωπευει" το software, πως μια εταιρια θα το χρησιμοποιησει. Εκτος αν προσλαβει ατομα για να το κανουν αυτο για την πλατφορμα τους. Δεν ειναι πιο ευκολο να θεσουν τις προδιαγραφες και να χρησιμοποιησουν μια διανομη που υπαρχει καποιος, συγκεκριμενος, που να τους βοηθησει σε αυτο?
SpyrosR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 και θα βάλει debian και θα ψάχνετε να μην του σπάσουν οι εξαρτήσεις Αν το έκανε αυτό το Debian γιατί δε θα το κάνει και το Ubuntu; Αφού είναι Debian-based. Κι αν το διορθώσαν στην Canonical και δε στείλαν patch στην ομάδα του Debian... ahem. Επ' ευκαιρίας, τι βλέπω; Κάποτε διαμαρτυρόμασταν ότι βάζουν μόνο Windows στα μηχανήματα. Τώρα που γίνεται μια αρχή και για το Linux τι γίνεται; Ε; Τσακωνόμαστε για τις διανομές! Άντε, κι όταν φτιαχνεί μια standard/unified διανομή και μπαίνει παντού, θα βριζόμαστε για το desktop environment που διάλεξαν...
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Α και επειδή λογικά σου ξέφυγε... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=285209 "Έρχεται με λειτουργικό σύστημα Linux έκδοση Sugar ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά" Μπες και πες ότι είναι μαλ**κια και να βάλουν μια σοβαρή διανομή etc... Δεν μου ξέφυγε,δες σχολίασα το laptop των 100 δολαρίων που κάνει 300 ευρώ.Για το ανέκδοτο δεν είπες τίποτα όμως,δεν σ' άρεσε; Πωλείται modem/router των 5 δολαρίων στην προνομιακή τιμή των 150 ευρώ.Ευκαιρία,θα δωθούν 0,30 λεπτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα