Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος media player out there;

bletsonius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! οπως και ο τιτλος του topic, απλα θελω να ρωτησω ποιον θεωρειτε τον καλυτερο media player με βαση του να παιζει ολα τα formats, να εχει low cpu usage, να μην crashαρει, να βλεπεται, κτλ κτλ..

εγω τα τελευταια χρονια ειμαι πιστος στο jetAudio, εναν media player που απο οοοσους εχω γνωρισει δεν τον ξερει κανενας... ολοι ειναι ειτε στο winamp η στον κλασικο windows media player... παραδοξος καμια απο τις δυο εφαρμογες δεν μου γεμιζει το ματι.. Α! και το τελευταιο το μαρουλι που προεκυψε ο VLC.. crappy! :P

Δημοσ.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τον bsplayer.Κανεις ευκολη ρυθμηση σε υποτιτλους και πολλα αλλα.Επισης μπορεις να δοκιμασεις τον gomplayer που ειναι κατι αντιστοιχο.

Δημοσ.
Foobar2000 για μουσική και VLC για video.

Κι εγω vlc εχω στο pc,αλλα μιας και δεν αρεσε στον bletsonius οπως γραφει,προτεινα τους αλλους δυο.Βεβαια ο vlc για μενα παραμενει ενας φοωερος mediaplayer.

Δημοσ.

KMPlayer : Μακράν ο καλύτερος.Παίζει τα πάντα χωρίς να αναγκάζεσαι να ψάχνεις codecs στο net, είναι freeware, παίζει mkv, δεν απασχολεί τη CPU, είναι μικρός σε μέγεθος, έχει κορυφαία menu

Δημοσ.

Το πιο αξιοπιστο κατ'εμε ειναι το K-Lite Codec με Media Player Classic,το πιο ελαφρυ,τα παιζει ολα και στους υποτιτλους κανενα προβλημα..βεβαια ειναι υποκειμενιο ολο αυτο.ο καθενας οτι τον βολευει.

Δημοσ.
KMPlayer : Μακράν ο καλύτερος.Παίζει τα πάντα χωρίς να αναγκάζεσαι να ψάχνεις codecs στο net, είναι freeware, παίζει mkv, δεν απασχολεί τη CPU, είναι μικρός σε μέγεθος, έχει κορυφαία menu

Να σε ρωτήσω κάτι για τον KMPlayer κ το aspect ratio? Ξέρεις ποία επιλογή πρέπει να έχω για να δω μια ταινία με το δικό της aspect ratio? Keep Storage Aspect Ratio ή Keep Display Aspect Ratio?

Δημοσ.

Κάτι έχω ακούσει για GPL Violations από το KMPlayer όμως...

Δημοσ.

Ακολούθησα το λινκ σου αλλά δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση. Ο gabest λέει ότι χρησιμοποιούν το κώδικα του. o developer του kmp απάντησε στο φόρουμ του

I put text for DLL's origin and GPL document.

αλλά αλλού αρνείται ότι χρησημοποεί gpl'd κώδικα

ΥΓ. Τελικά είναι παλιό νέο (2005).

Δημοσ.

δοκιμασα τον KMplayer... δεν τρελαθηκα... εχει πολλες ρυθμισεις, αλλα ντακς.. ουτε απιστευτα ελαφρυς ειναι ουτε κατι μαματο εχει.. εγω συνεχιζω με το jetAudio για 2 λογους:

1. και βασικοτερος, εχει lyric viewer, που βρισκει κατευθειαν απο το leo's lyrics database τα λογια απο τα τραγουδια και χωρις καν να ανοιξω τον browser εχω τα lyrics μπροστα μου

2. οτι απλα.. ειναι flawless.. δηλαδη, δεν εχει κατι το WOW, αλλα παραμενει να μην εχει ενα σοβαρο μειονεκτημα.. δεν ξερω/θυμαμαι αν παιζει dvd απο τον driver, και νομιζω πως οχι.. αυτο μπορω να το πω το πιο major flaw του..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...