Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμη έτους στην Hellas on Line

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

σε περίπου ένα μήνα λήγει η συνδρομή μου στην Hellas on Line, (μόνο DSL, τηλέφωνο έχω απο οτε κανονικά) και σκέφτομαι να προπληρώσω για όλο τον χρόνο για να γλυτώνω τους λογαριασμούς και για να ζητήσω τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδα της εταιρίας.

Η ερωτησή μου είναι καθαρά φιλολογική μιας και πέρυσι προσπάθησα να κάνω το ίδιο πράγμα, το οποίο και τελικά πέτυχα, αφού έπεισα την υπάλληλο να μου δώσει τον αριθμό λογαριασμού της Hellas on Line στην Αλφα Μπάνκ, μόνο και μόνο επειδή ενώ είχα ξανά προπληρώσει τον προπέρσινο χρόνο, συνέχιζα να λαμβάνω λογαριασμούς (και ουδέποτε τιμολόγιο όπως είχα ζητήσει και για εκείνη την χρονιά), ο οποίος ανέφερε με κατι τοσο δούλια γραμματάκια: * Μπορείτε να προπληρώσετε όλη την επόμενη χρονιά με αντίτιμο ΧΧΧ,ΧΧ €. Επικαλούμενος λοιπόν αυτή την αναφορά επεισα το τμήμα πωλήσεων να εισπράξει μονοκόματα και προκαταβολικά από εμενα τις υπηρεσίας για όλη την χρονιά.

Η σύνδεση συνεχίστηκε κανονικά, δεν μπήκα σε διαδικασία αλλαγής παρόχου, δικαιολογητικών κλπ κλπ κλπ.

Ομως... τιμολόγιο δεν έλαβα ποτέ, κι ας πήρα ξανα και ξανα. Με όποιον και να μίλησα με παρέπεμπε στο λογιστήριο το οποίο μάλλον είναι σε άλλο πλανητικό σύστημα και οι ώρες μας δεν συμπίπτουν ποτε μα ποτε.

Σε αντίθεση έλαβα ένα τηλεφώνημα γύρω στον Μάϊο. Με ρωτούσαν γιατί δεν εξοφλώ τους λογαριασμούς μου!!!!

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά λάθος της υπαλλήλου εκείνης της βάρδιας και ότι πηρες το δικό μου τηλ αντι για του απο πάνω ή απο κάτω γιατι μόλις ανέφερα ότι εγω έχω προπληρώσει όλο το έτος μου είπε οκ και καλά και τέτοια, και φυσικά μου υποσχέθηκε ότι όπου να ναι θα λάβω το τιμολόγιο.

Εννοείται ότι δεν ήρθε ποτε το τιμολόγιο.

Με αγωνία περιμένω να δω τι θα γίνει φέτος, μιας και δεν έχω τίποτα πια στα χέρια μου. Ούτε τιμολόγιο ( το οποίο θα το βρει σκάβοντας το παλληκάρι της HOL που περνάει τις οπτικές ίνες), αλλά ουτε και λογαριασμό που έστω με κωλυβογράμματα να αναφέρει ότι δύναμαι να προπληρώσω υπηρεσίες ενός έτους.

Να ζητήσω και την βοπήθεια του κοινού σε αυτό το σημείο. Το έχει κάνει κανεις αυτό πρόσφατα? Εαν τελικά δεν γίνεται τι με συμφέρει να κάνω? Υπάρχει ετήσιο προπληρωμένο πακέτο σε άλλους παρόχους?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

(θα ενημερώσω για την εξελιξη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...