PhantoM47 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 λειπον εχω ενα modem DSL-320T που σινδεαιτε με ethernet και εχω το εξεις προβλιμα ...πριν απο λιγο καιρο δεν ξερω γιατι η για πιον λογο εκει που ξυπνουσα το πρωι κ ηθελα να μπω στο ιντερνετ ( δεν κλεινω ποτε το pc το αφινω να κατεβαζει) αφου λειπον κατεβαζε κανονικοτατα απο Mtorrent ενω ανιγω τον internet explorer h το mozila μου βγαζει δεν ειναι δινατι η εμφανιση τις σελιδας... μπαινω λειπον στο σιτε με κατι αριθμους που ειναι απο το modem και λεει οτι ειναι offline ωραια κανω ρεσταρτ (απο το site)(δεν ξερω κατα ποσο βοιθαει αλλα απο τιν σελιδα μπορω μονο να κανω conect η disconect η γενικοτερα να ριθμισω κοδικους κ τετια η αν θελω να ειναι μονιμος ανοιχτο το ιντερνετ)τελος παντον κανω restart κ οπ παλι on το ιντερνετ το εκανα αυτο καθε φορα που ελειπα για ωρες απο το pc κ οταν γιρνουσα το εβρισα ετσι... Τονιζω πως κατεβαζε κανονικοτατα απο mtorrent κ τιν ιδια στιγμι δεν βορουσα να συνδεθω κ μου ελεγε οτι ι σινδεσι δεν ειναι δινατι...οποτε μετα απο καμια βδομαδα αρχισαν τα μεγαλυτερα προβλιματα καταρχας μερικες φορες ακομα κ τον αριθμο να πατισω να μπω στο Modem να κανω κανενα ρεσταρτ μοθ βγαζει μη δινατι εμφανιση σελιδας (οπως οταν δεν εχει ιντερνετ) κ δεν ειναι μονο αυτο εκει που παιζω το mmo μου μετα απο λιγο ξαφνικα αρχιζει κ ανεβαζει το ms του παιχνιδιου απο 200 πχ νορμαλ σε 3000-5000 ++ κ μωλης παω ξανα να δω στο σιτε του Modem τι παιζει ιτε δεν μου εμφανιζει παλι τπτ (και κανω ρεσταρτ το pc gia na bei k παλυ) ειτε κανω ρεσταρτ το Modem κ μετα απο λιγο παλυ τα ιδια..... θα ηθελα αν μπορει καπιος να με βοιθισει δεν ξερω τι φταιει πιστεβω πως ειναι το Modem γτ ειχα σινδεσει ενα παλιοτερο μοντεμ που ειχα αλλα που εκανα connect απο ικονιδιο στιν επιφανια εργασιας κ δουλεβε κανονικοτατα (εστω κ για λιγο που το δοκιμασα)επισεις να αναφερω πως μου πετουσε κατι ιους/jotran τους οποιους τους εβγαλα αλλα αυτο εγινε αρκετα μετα απο τιν προτι φορα που μου εκανε νερα το modem..
kfyros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έκαψα τον εγκέφαλο μου για να διαβάσω το ανορθόγραφο - χωρίς τόνους και χωρίς στίξεις μήνυμα σου.Έλεος Το πιο πιθανό είναι να έχεις κολλήσεις ιούς κλπ., ή να έχει πρόβλημα το λειτουργικό , και το pc σου να έρχεται στα ίσια του μετά από restart του router (για λίγο όμως). Δε νομίζω ότι φταίει το modem.
PhantoM47 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έκαψα τον εγκέφαλο μου για να διαβάσω το ανορθόγραφο - χωρίς τόνους και χωρίς στίξεις μήνυμα σου.Έλεος Το πιο πιθανό είναι να έχεις κολλήσεις ιούς κλπ., ή να έχει πρόβλημα το λειτουργικό , και το pc σου να έρχεται στα ίσια του μετά από restart του router (για λίγο όμως). Δε νομίζω ότι φταίει το modem. συγνώμη φιλε μου μωλις ειχα γυρισει επο ξενυχτι και με τιν οθογραφια δεν τα παω κ πολυ καλα! anyway thx για την απαντιση! συγνώμη φιλε μου μωλις ειχα γυρισει επο ξενυχτι και με τιν οθογραφια δεν τα παω κ πολυ καλα! anyway thx για την απαντιση! -------- edit: κάνω edit για να μιν διπλοποστάρω... συνδεσα ενα usb modem και ολα διχνουν πως δουλεβουν κανονικα σκεφτομαι μίπως φταίει η καρτα δικτίου.. υπαρχει τρόπως να δω αν δουλεβει σωστα η καρτα η το modem χωρίς να πάρω καινούριο? κανένας αλλως καμια ειδέα? ειλικρινά sorry για τα οθογραφικα πάντα ειχα προβλημα λογο δισλεξειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.