alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγώ που χρησιμοποιώ ποντίκι και σαν δευτερεύων του trackpad (scrolling κτλ) δεν έχω δει πρόβλημα ακόμα.
konspir2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Χρησιμοποιώ αποκλειστικά το pad. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Παρεμπιπτόντως είναι η πρώτη φορά που δεν αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ mouse σε φορητό. To pad είναι απίστευτο.
Ozone Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εγω πιστευω οτι η μεγαλη απολαυση στα νεα macbook θα γινει οταν κυκλοφορισουν τα snow leopard οπυ θα ειναι ολα 100% συμβατα και λειτουργισιμα. αφους και το leopard τρεχει ιδικη εκδοση που να ειναι συμβατο με τα νεα macbook. αυτο με κανει να πιστευω οτι ακομα δεν ειναι 100% λειτουργισιμα. φυσικα σε μικρολεπτομερεις που δεν φενονται. οσο για το trackpad σε περιπτωση που δεν ειναι software προβλημα δεν νομιζω η apple να μην αντικαταστιει τα προβληματικα. τοτε θα χασει αρκετους πελατες....
clown Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ας μου εξηγήσει κάποιος πως ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς τέτοια trackpad... είναι απίστευτα βολικό και τεράστιο... μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα (φτου-φτου)....
GR1337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παρεμπιπτόντως είναι η πρώτη φορά που δεν αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ mouse σε φορητό. To pad είναι απίστευτο. Αυτό ακριβώς! Βέβαια κάποιες εργασίες από τη φύση τους είναι αδύνατον να γίνουν με trackpad, αλλά για καθημερινά πράγματα βολεύει απίστευτα.
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αυτό ακριβώς! Βέβαια κάποιες εργασίες από τη φύση τους είναι αδύνατον να γίνουν με trackpad, αλλά για καθημερινά πράγματα βολεύει απίστευτα. Σαν συνοδευτικό του ποντικιού δεν παίζεται όμως..
dtsaop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Το firmware update εφτασε κιόλας!!! ))) http://www.macrumors.com/2008/11/17/apple-issues-fix-for-unrecognized-clicks-on-glass-trackpads/
Ozone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 > This firmware update addresses an issue where trackpad clicks may not be recognized on MacBook (Late 2008) and MacBook Pro (Late 2008) systems. When installation is complete, the updater application will launch automatically. Follow the instructions in the updater application to complete the update process. (If Software Update requires a restart, the updater application will launch after you log in.) καντε UPDATE!!!
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αφου ειναι firmware update(δηλαδη ψιλοbios και οχι driver), τοτε προφανως θα λυνει κ το προβλημα στα windows χωρις να χρειαστει νεος driver.
dtsaop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τώρα ο pointer μου φαινεται οτι κινείται πολυ πιο ομαλα !!!
kpartsi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Έκανα και εγώ το update (700 ψωροΚΒ) Μετά από μία ώρας χρήση όλα καλά. Για να δούμε...
kebinB Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 As promised by Steve Jobs, Apple has issued a Trackpad Firmware Update to owners of the new MacBook and MacBook Pros: This firmware update addresses an issue where trackpad clicks may not be recognized on MacBook (Late 2008) and MacBook Pro (Late 2008) systems. The issue gained publicity after numerous complaints appeared on Apple's own discussion forum. A MacRumors reader subsequently received an email reply from Steve Jobs who revealed that a software fix was "coming soon." macrumors.com
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πρώτες εντυπώσεις μετά το update... το ίδιο. Διαφορά δεν είδα ακόμα αλλά έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιούσα σαν βοηθητικό του ποντικιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.