Προς το περιεχόμενο

enlightenment ή/και opengeu

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχει κανεις που να χρησιμοποιει enlightenment? κανα δυο ερωτησεις...

που υπαρχουν τα menu files δεν εχω καταφερει να τα βρω ακομα. -To menu του opengeu δεν ανοιγει καν...

απο σημερα εχει εξαφανιστει το tray. Καμια εναλλακτικη για tray υπαρχει? Τι προτείνετε?

α, και στα window titles αν εχει ελληνικους χαρακτηρες δεν φαινονται... Που ειναι οι ρυθμισεις για fonts?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχει κανεις που να χρησιμοποιει enlightenment? κανα δυο ερωτησεις...

που υπαρχουν τα menu files δεν εχω καταφερει να τα βρω ακομα. -To menu του opengeu δεν ανοιγει καν...

απο σημερα εχει εξαφανιστει το tray. Καμια εναλλακτικη για tray υπαρχει? Τι προτείνετε?

α, και στα window titles αν εχει ελληνικους χαρακτηρες δεν φαινονται... Που ειναι οι ρυθμισεις για fonts?

λοιπον το πιο σταθερο enlightment το ειχα απο debian experimental :shock::shock::shock:

ναι ετσι ακριβως το ξερω οτι ακουγεται κουλο αλλα ετσι ειναι

το πιο ομορφο ειναι το elive (και το πιο buggy)

και κατι αναμεσα σε αυτα τα δυο το ozos(και σε ομορφια και σε σταθεροτητα)

τωρα για το opengeu αυτο ειναι διχασμενο:-):-):-)

ουτε enlightenment ειναι ουτε gnome ειναι

ps και για να μην παρεξηγηθω

ναι ειμαι debian funboy (το εχω εγκαταληψει για χαρη του sidux:-) απο εχθες ) αλλα δοκιμασα ολα τα παραπανω λογο e17

-----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 05 : 49 : 43-----

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2376316&postcount=2

δες το εχω και παραπομπη σε ενα θεμα (οζος) το οποιο ειναι το μονο που εμφανιζει τους ελληνικους χαρακτηρες

Κι εγώ το είχα δοκιμάσει όταν ακόμα λεγόταν Geubuntu, αλλά πάνε δύο χρόνια σχεδόν από τότε. Την ίδια περίοδο είχα δοκιμάσει και το Elive... Απλά θυμάμαι ότι ήταν πανέμορφα και τα δύο, ιδιαίτερα η Dark έκδοση του Geubuntu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...