evabb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Όποτε μου τύχαινε τέτοια περίπτωση , και δεν έπαιρνε χαμπάρι, δούλευα με τη λογική "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Γέμισμα στη cdιέρα του στερεοφωνικού με death - thrash metal (ή στον media player του υπολογιστή), τοποθέτηση των ηχείων προς την πηγή του θορύβου, ρύθμιση του volume ψηλά, και ρύθμιση του timer ώστε να ξεκινάει να παίζει μόλις τελειώνει η ώρα κοινής ησυχίας (πχ 17:01) και μέχρι να επιστρέψω σπίτι, ή από το πρωί και μέχρι τις 15:00. ερασιτεχνης ολα αυτα οκ εκτος απο την μουσικη...... προτεινω οτιδηποτε ακουγεται πενθιμο και παιγμενο σε εκκλησιαστικο οργανο. την επομενη μερα σκας εξω απο την πορτα της με μαυρη αμφιεση και αρουραιο κατοικιδιο στον ωμο:devil: αμα δεν σου πεθανει η θειτσα να μην με λενε ευα. φυσικα το κατοικιδιο μετα γινεται καπνος κι αν σου φερει το υγειονομικο την βγαζεις τρελη
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αν είναι μεγάλη η τρύπα ο στόκος δεν φτάνει. Έχει διαφορετικές συστολές - διαστολές από τον σοβά και δεν θα γίνει σώμα με το υπόλοιπο ταβάνι.Θα πρέπει να το σοβαντίσεις, και να το αφήσεις να στεγνώσει. Μετά το στοκάρεις για να διορθώσεις μικροατέλειες του σοβά. Πρόσεξε γιατί αν γεμίσεις την τρύπα μόνο με στόκο θα σου έρθει στο κεφάλι κάποια στιγμή, και είναι και βαρύς (γίνεται σαν πέτρα όταν στεγνώσει). Αυτή είναι η τρύπα: Είναι πολύ μεγάλη; Τη λογική του Eye for an eye την έχω σκεφθεί κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω καλά ηχεία διαθέσιμα παρά μόνο κάτι inspire Τ5400 του υπολογιστή.Αυτό που κόβει τελείως μέσα από τοίχους σαν θόρυβος είναι το sub.Ειλικρινά αν είχε κατευθυντικότητα θα το έβαζα να βαράει προς τα πάνω να της σπάσω τα μηνύγγια.Ξέρετε αν νοικιάζουν βασικό σετ με Ντράμς;Κοινώς ταμπούρο,μπότα,πιατίνι;
kfyros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ερασιτεχνης ολα αυτα οκ εκτος απο την μουσικη...... προτεινω οτιδηποτε ακουγεται πενθιμο και παιγμενο σε εκκλησιαστικο οργανο. την επομενη μερα σκας εξω απο την πορτα της με μαυρη αμφιεση και αρουραιο κατοικιδιο στον ωμο:devil: αμα δεν σου πεθανει η θειτσα να μην με λενε ευα. φυσικα το κατοικιδιο μετα γινεται καπνος κι αν σου φερει το υγειονομικο την βγαζεις τρελη :-D Έλα ρε, ταινία επιστημονικής φαντασίας το έκανες Με 3 ωρίτσες Slayer και Sodom τη μέρα, άλογο θα σου την κάνω. Τώρα για το εκκλησιαστικό που λες, μπορεί να της έβαζα και Celtic Frost :lol: Ή να την ξεκίναγα με Ottmar Liebert για ξεκάρφωμα και μετά στα καπάκια Napalm Death και Venom για να της τσακίσω τις εγκεφαλικές συνάψεις... Αυτή είναι η τρύπα: Είναι πολύ μεγάλη; Τη λογική του Eye for an eye την έχω σκεφθεί κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω καλά ηχεία διαθέσιμα παρά μόνο κάτι inspire Τ5400 του υπολογιστή.Αυτό που κόβει τελείως μέσα από τοίχους σαν θόρυβος είναι το sub.Ειλικρινά αν είχε κατευθυντικότητα θα το έβαζα να βαράει προς τα πάνω να της σπάσω τα μηνύγγια.Ξέρετε αν νοικιάζουν βασικό σετ με Ντράμς;Κοινώς ταμπούρο,μπότα,πιατίνι; :lol::lol: Πάρε κατσαρόλες και κοκκάλινη κουτάλα και θα κάνεις δουλειά... Όσο για την τρύπα, χτύπα ΕΛΑΦΡΙΑ γύρω γύρω από την τρύπα με το στελιάρι ενός σφυριού ή το πίσω μέρος ενός χοντρού κατσαβιδιού (κάτι τέτοιο τέλος πάντων), για να δεις αν έχει ξεκολλήσει κι άλλος σοβάς και να τον αφαιρέσεις πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Αν ακούγεται κούφιο πρέπει να το αφαιρέσεις. Αν η τρύπα παραμένει τόσο μικρή , βούλωσε τη και με σάλιο. Μια χούφτα από έτοιμο σοβά φτάνει. Αυτό που είδα στο ταβάνι είναι relief ?? (άγριο) ?? Αν είναι έτσι, δεν χρειάζεται στοκάρισμα μετά , αλλά relief για να καλύψεις το σοβά και να είναι ομοιόμορφο (ελπίζω να μην έχει σκουρήνει το υπόλοιπο ταβάνι και να πετύχει το χρώμα γιατί θα φαίνεται σαν μπάλωμα μετά)....
Houston Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κόλλα πλακιδίων βάλε Μετά που θα το τρίψεις θα φαίνεται σαν σοβάς Δε πήγαινες να χτυπήσεις κουδούνι να την γνωρίσεις κιόλας ? και δλδ όταν λες ότι ακουγόταν, τι εκριβώς έκανε...?
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κόλλα πλακιδίων βάλε Μετά που θα το τρίψεις θα φαίνεται σαν σοβάς Και μετα στο πρωτο ελαφρυ κουνημα η σε υγρασια, νααααα οι ρωγμες.
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 :-D Έλα ρε, ταινία επιστημονικής φαντασίας το έκανες μπα μην το λες.... το τι εχουν δει τα ματια μου εδω που ειμαι δεν περιγραφεται οσο για τον αρουραιο δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.φιλος μου εχει δει γκοθα μεσα στο μετρο με αρουραιο. εγω εχω δει μεχρι και κατοικιδια αλεπου με λουρακι στο θεμα μας παντα..... παρε ενα μαστορα να στο φτιαξει και τελος
De@th L0rd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ναι να φωνάξω μάστορα να μου πάρει 50 ευρώ για δουλειά των 5 ευρώ.Θα το κάνω σύντομα μόνος μου
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ναι να φωνάξω μάστορα να μου πάρει 50 ευρώ για δουλειά των 5 ευρώ.Θα το κάνω σύντομα μόνος μου ναι αλλα αμα στο κανει μαστορας δεν υπαρχει κινδυνος να σου πεσει κανα κομματι στο κεφαλι τεσπα παντως απο αποψη δουλειας ειναι η πιο ευκολη λυση. τα λεφτα δικα σου ειναι οποτε κανε οτι θες στην τελικη. αν και με τοσα που ειπαν εδω μεσα πλεον εχω χασει τον μπουσουλα στο μονο που συμφωνουμε ειναι για το πως θα σπας απο δω και περα τα νευρα της αποπανω:lol:
nick#18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ωραιος death lord....μ'αρεσε αυτο...εγω εμε τυχερος ειμε σε σχετικα παλια πολικατοικια και δεν εχει μονοτικα απο οσο ξερω...οι τοιχοι μονοτουβλοι οι περισσοτεροι και τα ηχεια μου μολις μπεισ στην πορτα...τους σκοτωνω....βαζω και κανα τρελα μπασομενο κομματι και....αλλη φορα go στην πορτα της δες αν λεει τιποτα απο χαρακτηριστικα και πες της να σε πληρωσω για να σταματισεις? θα την εχει φαει η αγ...:X:X:p
memtsas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε σεις ασχετο, αλλα καπου πιο κατω διαβασα κατι για κολλα. για εκδικηση δεν παιρνεις μια μεγαλη UHU και πηγαινε το βραδυ και κολλα γυρω-γυρω την πορτα του διαμερισματος της να μην μπορει να βγει. μια-δυο-τρεις θα ασχολειται περισσοτερο με την πορτα παρα με τα επιπλα!! επισης δουλευει και με λιγη ποσοτητα κολλας στην κλειδαροτρυπα.. το εκανα με ενα φιλο στον απεναντι που μας καλεσε την αστυνομια σε ενα παρτυ και τον κοιτουσαμε απο το ματακι της πορτας να παλευει. μπορει να του καναμε το ιδιο σκηνικο 20-30 φορες. ενα αξαμηνο βγαλαμε με τον τυπο...!
karabouzouk... Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 κόλησε τις ώρες κοινής ησυχίας στην πόρτα της...!! Και αν δεν καταλαβαίνει...γ@μησ3 τη...!!!!! χαχαχαχα..!!!!!!
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε σεις ασχετο, αλλα καπου πιο κατω διαβασα κατι για κολλα. για εκδικηση δεν παιρνεις μια μεγαλη UHU και πηγαινε το βραδυ και κολλα γυρω-γυρω την πορτα του διαμερισματος της να μην μπορει να βγει. μια-δυο-τρεις θα ασχολειται περισσοτερο με την πορτα παρα με τα επιπλα!! επισης δουλευει και με λιγη ποσοτητα κολλας στην κλειδαροτρυπα.. το εκανα με ενα φιλο στον απεναντι που μας καλεσε την αστυνομια σε ενα παρτυ και τον κοιτουσαμε απο το ματακι της πορτας να παλευει. μπορει να του καναμε το ιδιο σκηνικο 20-30 φορες. ενα αξαμηνο βγαλαμε με τον τυπο...! Ενημέρωση : Τον έφτιαξα το σοβά με ένα άψογο προιόν της durostick. Για τις δολιοφθορές τώρα,δεν μπορώ να κολλήσω την πόρτα της αν δεν είναι έστω λίγο ανοικτή για να περάσει η κόλλα και να κάνει επαφή μεταξύ κασώματος-πόρτας.Α και η UHU είναι για παιδιά του δημοτικού.Για τέτοιες δουλειές βάζεις Bison και για να βγεί ξηλώνει κ το κάσωμα μετά Άλλα αν μου κάνατε το σκηνικό με την κλειδαρότρυπα αν καλούσα αστυνομία για τόσες φορές δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλυτώνατε μετά.
glitsa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 τουλάχιστον εσύ έχεις γριά πάνω από το κεφάλι σου και με λίγη καλή μουσική μπορείς να ησυχάσεις...τι να πω και εγώ που από πάνω μου σε ένα διαμέρισμα 2x2 εχω το σετακι μαμα-μπαμπάς-παιδί;;και το σκατουλι να σκουντουφλα σε όλα τα έπιπλα και οπότε τους λέμε κάτι λένε τώρα περπατά που να το πιάσουμε; ;;είπα ότι το διαμέρισμα είναι πολύ πολύ μικρό;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.