De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έκανε τόση φασαρία η από πάνω και χτύπησα με όλη την δύναμη ένα μονόζυγο που έχω βγαλμένο για να σκάσει.Δυστυχώς όμως έφυγε ο σοβάς και σχηματιστηκέ μια στρόγγυλη τρύπα λίγο μεγαλύτερη από το μονόζυγο κι από μέσα φαίνεται η μόνωση του φελιζόλ...Πώς μπορώ να το επισκευάσω;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 φαντάζομαι και στόκος θα κάνει. Τί εκανε η απο πάνω;
ferongr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γυψο, η ετοιμο σοβα που περιεχει ασβεστη (για να "κολλαει" το μειγμα). Σε περιπτωση υγρασιας, ο γυψος αποκλειεται. Α, και την επομενη, μην κολωσεις, πηγαινε χτυπα της την πορτα.
punky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα πρότεινα να στο σκαλίσεις λίγο ακόμη. Και να ελπίσεις η αποπάνω να φοράει πιο συχνά φούστα.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 φαντάζομαι και στόκος θα κάνει. Τί εκανε η απο πάνω; Σέρνει έπιπλα και πάντα μετά τα μεσάνυχτα.Και της έχω κάνει παρατήρηση 2 φορές.Στην τρίτη λογικά δεν θα χτυπήσω μόνο την πόρτα.
kleidokratwr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ρίχτης ρε. Μπορεί να γουστάρει και τους μπρουταλ και να σε ερωτευτεί. Ποτέ δεν ξέρεις.
coolman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Α, και την επομενη, μην κολωσεις, πηγαινε χτυπα της την πορτα. Με το μονόζυγο; Και αν της διαλύσει την πόρτα;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Με το μονόζυγο; Και αν της διαλύσει την πόρτα; Ξυλόκολλα.
kleidokratwr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Με το μονόζυγο; Και αν της διαλύσει την πόρτα;
kfyros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πας σε χρωματοπωλείο και ζητάς έτοιμο σοβά για ταβάνι. Εξηγείς ότι φαίνεται η μόνωση κλπ. και θα σου δώσουν το κατάλληλο μείγμα συσκευασμένο για να μην ψάχνεσαι (knauf κλπ.)...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα έλεγα να πάρεις μια σπάτουλα με λίγο στόκο. Μια χαρά θα είναι αλλά πρέπει να το βάψεις κιόλας.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα έλεγα να πάρεις μια σπάτουλα με λίγο στόκο. Μια χαρά θα είναι αλλά πρέπει να το βάψεις κιόλας. Ευτυχώς για το βάψιμο έχω ήδη μπογιά.Θα πάω να ζητήσω τον σοβά αύριο λογικά
androu Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εμένα κάνει φασαρία μετά τις 3 και με ξυπνάει αλλά σιγά μην σηκώνομαι 3 το βράδυ να του βαράω την πόρτα..
kfyros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αν είναι μεγάλη η τρύπα ο στόκος δεν φτάνει. Έχει διαφορετικές συστολές - διαστολές από τον σοβά και δεν θα γίνει σώμα με το υπόλοιπο ταβάνι. Θα πρέπει να το σοβαντίσεις, και να το αφήσεις να στεγνώσει. Μετά το στοκάρεις για να διορθώσεις μικροατέλειες του σοβά. Πρόσεξε γιατί αν γεμίσεις την τρύπα μόνο με στόκο θα σου έρθει στο κεφάλι κάποια στιγμή, και είναι και βαρύς (γίνεται σαν πέτρα όταν στεγνώσει). -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 11 : 24 : 38----- εμένα κάνει φασαρία μετά τις 3 και με ξυπνάει αλλά σιγά μην σηκώνομαι 3 το βράδυ να του βαράω την πόρτα.. Όποτε μου τύχαινε τέτοια περίπτωση , και δεν έπαιρνε χαμπάρι, δούλευα με τη λογική "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Γέμισμα στη cdιέρα του στερεοφωνικού με death - thrash metal (ή στον media player του υπολογιστή), τοποθέτηση των ηχείων προς την πηγή του θορύβου, ρύθμιση του volume ψηλά, και ρύθμιση του timer ώστε να ξεκινάει να παίζει μόλις τελειώνει η ώρα κοινής ησυχίας (πχ 17:01) και μέχρι να επιστρέψω σπίτι, ή από το πρωί και μέχρι τις 15:00. Δεν είμαι παράλογος , δεν θα διαμαρτυρηθώ ποτέ γιατί κάποιος κάνει φασαρία το μεσημέρι ή μέχρι τις 12:00 το βράδυ, ή σε εργάσιμη μέρα από τις 8:00 το πρωί, αλλά αν κάποιος βαράει καρέκλες και τραπέζια στις τρεις τη νύχτα ή ξεκινάει και κοπανάει πρωί πρωί τα Σαββατοκύριακα, θα τον πάρει ο διάολος. Και πετυχαίνει, πάντα ειδικά αν έχεις ηχεία 130watt RMS και πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.