BALABANIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ...χρειαζομαι προγραμμα που να add,subs σε avi αλλα,να εμφανιζοντα στο avi με οποιο player κι αν το τρεχω!!!Eχω δοκιμασει το avisub kai to AVIAddXSub!Πολυ καλα και τα δυο αλλα για να εμφανιστουν οι υπότιτλοι χρειάζονται το divx player(με οποιοδήποτε player κι αν το τρεξεις,δεν εμφανιζονται) !Δοκιμασα και το avi_recopm.Αυτο εμφανιζει τους subs με οποιο player κι αν ανοιξεις το avi αλλα απαιτει πολυ χρονο γιατι ξανακανει render, με αποτελεσμα απωλεια ποιοτητας! Ξερει κανεις κανενα προγραμμα; ευχαριστω!!!
talisman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αμα θελω να κανω τετοια δουλεια χρησιμοποιω το winavi 8 ξανακανει render χωρις απωλεια ποιοτητας Για το δικο μου συστημα Intel Core 2 (6750) αρχειο 700ΜΒ κανει 6 λεπτα
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κανένα δεν κάνει re-encode χωρίς απώλεια ποιότητας.
Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αμα θελω να κανω τετοια δουλεια χρησιμοποιω το winavi 8ξανακανει render χωρις απωλεια ποιοτητας Για το δικο μου συστημα Intel Core 2 (6750) αρχειο 700ΜΒ κανει 6 λεπτα πολυ σωστα...σορυυυυυυυυυυυυ...στο αλλο ποστ ηθελα παραθεση..Φυσικα και κανει απωλεια ποιοτητας...
talisman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αν διατηρησεις τις ιδιες ρυθμισεις κανει ελαφρως συμπιεσμενο αρχειο.Ειναι ομως σιγουρο οτι θα το δεις σε οποιοδηποτε DVD Player που υποστηριζει Divx Εχεται να προτεινεται κατι αλλο
BALABANIS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αμα θελω να κανω τετοια δουλεια χρησιμοποιω το winavi 8ξανακανει render χωρις απωλεια ποιοτητας Για το δικο μου συστημα Intel Core 2 (6750) αρχειο 700ΜΒ κανει 6 λεπτα βοηθεια παιδια γιατι εχω μπερδευτεί!!ειναι τοσα πολλα τα προγραμματα και κανενα δε μου κανει τη δουλεια μου ακριβως. θελω οι υποτιτλοι να γινονται μερος του αρχειου (avi) και να ειναι μονιμα εκει,με οποιο player κι αν το τρεξω!!να γινεται η ταινια "subtitled''!καποιος να προτεινει κατι;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
talisman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Πηγαινε στη σελιδα του kastel και διαβασε πρωτα http://www.kastel.gr/mediaGallery/mediaGallery.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.