Προς το περιεχόμενο

msi u100 & asus 1000h. Εχουν ίδια εκδοση windows xp?

anergos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση μου εχει να κανει με μια παρατηρηση που εκανα στο multirama που πηγα και χαζευα τα netbooks.

Στο msi παρατηρησα οτι η οθονη των xp ειναι ακριβως η ιδια σε αναλογιες με τα windows xp profesional που ξέρω (μικρα εικονιδια στην επιφανεια εργασίας ,μικρο μενου

σε μεγεθος για το menu της έναρξης)

αντιθετα στο asus τα εικονιδια των προγραμματων ήταν τεραστια και το menu της εναρξης πιανει οταν ανοιγει σχεδον την μιση οθονη .

Ειναι αλλη η εκδοση windows που τρέχουν ή παιζει θεμα ρυθμισης των windows στο asus....

Sorry αν ακουγεται ηλιθια απορια!!

Δημοσ.
Η ερωτηση μου εχει να κανει με μια παρατηρηση που εκανα στο multirama που πηγα και χαζευα τα netbooks.

Στο msi παρατηρησα οτι η οθονη των xp ειναι ακριβως η ιδια σε αναλογιες με τα windows xp profesional που ξέρω (μικρα εικονιδια στην επιφανεια εργασίας ,μικρο μενου

σε μεγεθος για το menu της έναρξης)

αντιθετα στο asus τα εικονιδια των προγραμματων ήταν τεραστια και το menu της εναρξης πιανει οταν ανοιγει σχεδον την μιση οθονη .

Ειναι αλλη η εκδοση windows που τρέχουν ή παιζει θεμα ρυθμισης των windows στο asus....

Sorry αν ακουγεται ηλιθια απορια!!

Ειναι θεμα ρυθμισης, τοσο του menu Εναρξης, οσο και των εικονιδιων. Εγω εκανα το μενου να εχει μικρα εικονιδια, αλλα και αλλαξα το μεγεθος των εικονιδιων των shortcuts των προγραμματων στην επιφανεια εργασιας.

Δημοσ.

Πως γινονται φιλε μου οι παραπανω ρυθμισεις ?

Σου είναι ευκολο να μου πεις?

Για το menu της εναρξης πηγες: εναρξη-δεξι κλικ-ιδιοτητες-προσαρμογη-μικρα εικονιδια?

Δημοσ.

Πολυ ωραιο το προγραμματκι και με πολλες λειτουργιες ευχαριστω.

Παρολα οι παραπανω ρυθμισεις γινονται κα απο windows

Και τελικα τι εκδοση windows εχουν τα netbooks Υπαρχει εκδοση windows xp lite?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...