Προς το περιεχόμενο

Κινητό με wifi κ υποστήριξη skype;

AlexNet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως ακριβώς και ο τίτλος του θέματος, υπάρχει κάποιο κινητό που να υποστηρίζει wifi κ skype, παράλληλα με τη λειτουργία του ως απλο κινητό;

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 10 : 13 : 05-----

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282532

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπορεις να παρεις ενα πακετο WIND και να βαλεις " Non Stop Internet " ειναι με 3.5Ε το μηνα συμφερει.(το εκανα παλια)

Και το Skype μπορεις να το κατεβασεις απο το site του Skype...

Δημοσ.
Μπορεις να παρεις ενα πακετο WIND και να βαλεις " Non Stop Internet " ειναι με 3.5Ε το μηνα συμφερει.(το εκανα παλια)

Και το Skype μπορεις να το κατεβασεις απο το site του Skype...

Νομίζω αυτό με τα 3,5 ευρώ δεν λειτουργεί πια. Ας μας ενημερώσει κάποιος πιο σχετικός....

Δημοσ.
Νομίζω αυτό με τα 3,5 ευρώ δεν λειτουργεί πια. Ας μας ενημερώσει κάποιος πιο σχετικός....

Ενταξει σχετικε εσυ...Για κοιτα καλητερα στη WIND και μετα παιξτω εξυπνος...!:-D:-D

Δημοσ.
Ενταξει σχετικε εσυ...Για κοιτα καλύτερα στη WIND και μετα παιξτω εξυπνος...!:-D:-D

:-(:-(:-( Τι είπα; απλά πως νομίζω οτι δεν ισχύει πια....

edit : windplus.gr

-----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 03 : 17 : 09-----

Εγω εχω το HTC s620 2 χρονακια τωρα.Εχει και wifi και παιρνει skype, msn κτλ..

Αν και ειναι λιγο oldie θα στο σηνιστουσα!

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156955

Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα πόσο παλιό ή καινούργιο είναι. Απλά θέλω να τρέχει το skype χωρίς προβλήματα και να υποστηρίζει wifi με WPA.

Δημοσ.

ολα οσα εχουν win mobile υποστηριζουν skype αλλα και οποιοδήποτε sip phone θελεις.

τωρα οσο αφορα εταιρειες κινητης νομιζω οτι κόβουν τα voip πακέτα, άρα μπορεις να το χρησιμοποιεις μονο με wifi

Δημοσ.

Ενταξει σχετικε εσυ...Για κοιτα καλητερα στη WIND και μετα παιξτω εξυπνος...!:-D:-D

:-(:-(:-( Τι είπα; απλά πως νομίζω οτι δεν ισχύει πια....

Δες τι ειπες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...