mloukas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την αντικειμενική σας άποψη για τα Laptops του Πλαίσιο και συγκεκριμένα για τα Turbo-X και τη μου προτείνετε εσείς….. πια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του. Για τη και για πιο λόγο να μην διάλεγα ένα Turbo-x ευχαριστώ πολλή εκ τον προτέρων για την βοήθεια σας Παραθέτω 1 Link για να μου πείτε την γνώμη σας. Turbo-X Iron SN94-432 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1144081&catalog=15&category=69980225v Official Site-Rita Antonopoulou facebook-Rita Antonopoulou MySpace-Rita Antonopoulou Official Site-Kleiw Danah Othonaiou facebook-Koufoulis fatsimare-koufountinas YouTube-Koufoulis
dali13gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Έχει ανεβάσει την ποιότητα (πάντα για ιδιωτικής ετικέτας μηχανήματα μιλάμε) σε σχέση με τις αρχές που τα είχε βγάλει και πλέον πιστεύω πως είναι καλή αγορά. Επιπλέον, παρέχει καλή εγγύηση στα δικά του προϊόντα. Γενικά, δεν βλέπω κάποια χτυπητή αδυναμία.
rallistas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αν εξαιρεσεις καποια ψιλοακριβα μοντελα που η μονη ελλειψη τους κατα τι γνωμη μου ειναι η σχετικα μετρια καρτα γραφικων,εχουν ανεβει πολυ σε ποιοτητα.Ιδιως στα χρηματα μεχρι 750-800 ευρα ειναι απο τις καλυτερες λυσεις.Στα + ο δευτερος πλεον χρονος εγγυησης.
kostasfalcon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εχω εδω και 20 μηνες το turbo x dominus (με T7600, 2 GB, 7950GTXGO 512, 17 οθονη, 160 SATA) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
irahara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν ζεσταίνονται περισσότερο από τα επώνυμα; Η αυτονομία τους δεν είναι μικρότερη;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Έχει ανεβάσει την ποιότητα (πάντα για ιδιωτικής ετικέτας μηχανήματα μιλάμε) σε σχέση με τις αρχές που τα είχε βγάλει και πλέον πιστεύω πως είναι καλή αγορά. Επιπλέον, παρέχει καλή εγγύηση στα δικά του προϊόντα. Γενικά, δεν βλέπω κάποια χτυπητή αδυναμία. πλακα κάνετε ? απο πού εχουν ανεβει σε ποιοτητα ? στα πλαστικά τους ?
dali13gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Όχι, σοβαρά μιλάμε. Δεν κατανόησες μάλλον ή δεν διάβασες καλά την απάντησή μου.
nickcompact Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 το κακο με τα turbo-x ειναι οτι ζεσταινονται υπερβολικα και αν τυχον θελησεις να κανεις update σε καρτα γραφικων κτλ αντε να βρεις τους drivers...δεν υπαρχουν πουθενα.κατα τα αλλα καλοι ειναι...
ravend Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 το κακο με τα turbo-x ειναι οτι ζεσταινονται υπερβολικα και αν τυχον θελησεις να κανεις update σε καρτα γραφικων κτλ αντε να βρεις τους drivers...δεν υπαρχουν πουθενα.κατα τα αλλα καλοι ειναι... οι καρτες γραφικων που εχουν δεν ειναι επωνυμες?γιατι να μη βρισκονται drivers? εκτος αν μου διαφευγει κατι..
j11h Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 το κακο με τα turbo-x ειναι οτι ζεσταινονται υπερβολικα και αν τυχον θελησεις να κανεις update σε καρτα γραφικων κτλ αντε να βρεις τους drivers...δεν υπαρχουν πουθενα.κατα τα αλλα καλοι ειναι... Αυτο περι drivers ειναι αληθεια.Προχθες ο ξαδερφος μου δοκιμασε να κανει format εναν turbo-x laptop και μεχρι να βρουμε τους drivers καναμε ''βολτα'' τουλαχιστον το μισο net. Παντος mloukas πριν παρεις το laptop ριξε και μια ματια στο net για drivers για να εισαι σιγουρος.Θα μου πειτε βεβαια οτι θα εχει και το αρχικο cd με drivers,αλλα καμια φορα καλα ειναι να μπορουμε να τους βρισκουμε και στο net.Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει.
blackrose Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα αντε να πω και εγω την γνωμη μου μια και εκανα και ενα περασμα απο ενα καταστημα πλαισιου σαν εργαζομενος περιπου 1 χρονο. Λοιπον γενικα αυτο που παρατηρειται σε αρκετα μοντελα ειναι η υπερβολικη υπερθερμανση κατι που λογικα οφειλεται στο πιο φτηνο σασι και στον τροπο που συναρμολογειται το λαπτοπ,δευτερον τις μνημες κτλ τα εχουν ολες σε ενα κουβα και σε αυτο δεν κανω πλακα και απο εκει οποια εχει προβλημα την αλλαζουν και δινουν αλλη.ψωνιζεις απο κουβα που λεμε.χαχα τωρα χωρις πλακα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν καμια ποιοτητα γιατι και οι επωνυμες ποιος ξερει τι βαζουν, ενα αλλο που εχει παρατηρηθει και δεν το ξερουν αρκετοι ειναι οτι παρουσιαζουν ασυμβατοτητες χωρις λογο με διαφορα προγραμματα για παραδειγμα το ενα κολλουσε μονο με το Heores 3 το αλλο με ενα σχεδιαστικο προγραμμα ενω κατα τα αλλα λειτουργουσαν χωρις κανενα προβλημα.Ειναι κατι που το παρατηρουσαμε αρκετες φορες και μονο στα turbo χωρις καποια λογικη εξηγηση. Οποτε εν κατακλειδι ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΚΗ-ΦΤΗΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΜΗ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ ΘΕΤΙΚΑ: ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, καποιο αναφαρουν και το χτησιμο οπως εσυ το θελεις αλλα ργω το βρισκω οτι σε περιοριζει.Βασικα μαλλον ακουστηκα λιγο αρνητικος αλλα βασικα ειμαι.χαχα τα λιγοτερα προβληματα παρουσιαζαν τα toshiba για την ακριβεια σχεδον καθολου προβληματα και μετα τα sony και απο τα χειροτερα τα acer αν και εγω δυο acer εχω παρει ως τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα. αυτα πιστευω να μην σας κουρασα.
baniko Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 το πολύ θετικό με τα turbo X, είναι το service. έχει τύχει να έχω τελειώσει ακόμα και σε 15 λεπτά (έλεγχος - διάγνωση - αντικατάσταση). ΟΚ! ο μέσος χρόνος είναι 1,5 - 2 μέρες (εδώ στη Θεσσαλονίκη), το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. σαν μηχανήματα, ένας καλός μέσος όρος. εγώ άνετα θα ξαναέπερνα turbo X. Ή αλλιώς toshiba.
dali13gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ενα αλλο που εχει παρατηρηθει και δεν το ξερουν αρκετοι ειναι οτι παρουσιαζουν ασυμβατοτητες χωρις λογο με διαφορα προγραμματα για παραδειγμα το ενα κολλουσε μονο με το Heores 3 το αλλο με ενα σχεδιαστικο προγραμμα ενω κατα τα αλλα λειτουργουσαν χωρις κανενα προβλημα.Ειναι κατι που το παρατηρουσαμε αρκετες φορες και μονο στα turbo χωρις καποια λογικη εξηγηση. Πάντα υπάρχει λογική εξήγηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν υπάρχουν μεταφυσικά φαινόμενα στην τεχνολογία Αυτά που λες, περισσότερο σαν προβλήμα με drivers ή στησίματος του λειτουργικού ακούγεται παρά ασυμβατότητας.
kostasR1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά όλα τα μηχανήματα αυτά φασόν είναι, η Clevo τα βγάζει. Για μένα αυτό που μετρά είναι πόσες φορές ένα laptop θα σε κουβαλήσει στο service. Είτε για μικρό πρόβλημα πχ δεν διαβάζει το cd, δεν δουλεύει η camera, έχω μπλε οθόνη, κάποιο πλήκτρο δεν πατάει. Πρόβλημα δεν είναι μόνο να καεί η μητρική ή η CPU. Εγώ ξέρω ανθρώπους που είχαν turbo ή innovator και ήταν μια φορά το μήνα στο Service για τους παραπανω λόγους. Επίσης κανείς απο τους δικούς μας κατασκευαστές δεν αναφέρει για τις διάφορες ποιότητες των υλικών και προδιαγραφές, πχ τι ποιότητα είναι το Panel της οθόνης. Αυτά τα βρίσκεις μόνο στους επώνυμους κατασκευαστές 3 laptop εχω περάσει ACER, TOshiba και ξανά ACER και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανένα. Επίσης έχω συναντήσει και ελληνικά Laptop χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές για μικροπροβλήματα όπως τα παραπάνω πιστεύω ότι όλα είναι θέμα συναρμολόγησης!
SOWHAT Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα αντε να πω και εγω την γνωμη μου μια και εκανα και ενα περασμα απο ενα καταστημα πλαισιου σαν εργαζομενος περιπου 1 χρονο. Λοιπον γενικα αυτο που παρατηρειται σε αρκετα μοντελα ειναι η υπερβολικη υπερθερμανση κατι που λογικα οφειλεται στο πιο φτηνο σασι και στον τροπο που συναρμολογειται το λαπτοπ,δευτερον τις μνημες κτλ τα εχουν ολες σε ενα κουβα και σε αυτο δεν κανω πλακα και απο εκει οποια εχει προβλημα την αλλαζουν και δινουν αλλη.ψωνιζεις απο κουβα που λεμε.χαχα τωρα χωρις πλακα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν καμια ποιοτητα γιατι και οι επωνυμες ποιος ξερει τι βαζουν, ενα αλλο που εχει παρατηρηθει και δεν το ξερουν αρκετοι ειναι οτι παρουσιαζουν ασυμβατοτητες χωρις λογο με διαφορα προγραμματα για παραδειγμα το ενα κολλουσε μονο με το Heores 3 το αλλο με ενα σχεδιαστικο προγραμμα ενω κατα τα αλλα λειτουργουσαν χωρις κανενα προβλημα.Ειναι κατι που το παρατηρουσαμε αρκετες φορες και μονο στα turbo χωρις καποια λογικη εξηγηση. Οποτε εν κατακλειδι ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΚΗ-ΦΤΗΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΜΗ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ ΘΕΤΙΚΑ: ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, καποιο αναφαρουν και το χτησιμο οπως εσυ το θελεις αλλα ργω το βρισκω οτι σε περιοριζει.Βασικα μαλλον ακουστηκα λιγο αρνητικος αλλα βασικα ειμαι.χαχα τα λιγοτερα προβληματα παρουσιαζαν τα toshiba για την ακριβεια σχεδον καθολου προβληματα και μετα τα sony και απο τα χειροτερα τα acer αν και εγω δυο acer εχω παρει ως τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα. αυτα πιστευω να μην σας κουρασα. Μου κάνεις μία μικρή διευκρίνιση? Τα επώνυμα λάπτοπ, τα έστελναν σε σας να τα στείλετε στην αντιπροσωπεία θες να πεις? Γιατί, ας πούμε γιατί πχ να μην τηλεφωνήσεις κατευθείαν στην Ιντεάλ και να τηλ στο Πλαίσιο?:cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.