tolis_01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Επειδή είμαι τεμπέλης και βαριέμαι να ψάξω (), υπάρχει κάποιος IM για linux με υποστήριξη ομιλίας με πολλά άτομα? (να μιλάω -να γράφω δηλαδή, τρόπος του λέγειν το "μιλάω" - δηλαδή ταυτόχρονα σε ένα παράθυρο με πολλους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Με το emesene μπορεις να μιλας ταυτοχρονα με οσους θες.Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο IM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Και το emesene, και το pidgin, και το kopete, ακομα και το amsn σου επιτρεπουν να εχεις group chat. Βασικα, το δυσκολο ειναι να βρεις εναν messenger που να μην το εχει αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ωραία, thank you. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω καθόλου και είπα να ρωτήσω για να μου φύγει η απορία Pidgin και amsn έχω βάλει ήδη, θα δοκιμάσω και το emesene να δω τι λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.