Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Είμαι σε φιλικό σπίτι και προσπαθώ να αλλάξω από το παλιό φριτζ voip στο fritzox fon wlan. Κλειστά όλα τα firewall, τούτο (το παλιό) το βλέπει μια χαρά, το καινούριο ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. Όλα τα λαμπάκια κλειστά. Τροφοδοσία οκ. Πείτε, έχω και σκατά πληκτρολόγιο.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 αν ειναι κλειστο το lan κατι γινετε.καντο reset sta default και ξαναδοκιμασε.
koprodogis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αν καταλαβα καλα δεν βλεπει καν το ρουτερ ετσι δεν ειναι? Αν δεν αναβει ομως ουτε ενα λαμπακι στο ρουτερ μαλλον ειναι νεκρο. Επρεπε να αναβουν καποια και ας μην το εχεις σεταρει. Πατα το κουμπι του reset για καμια 10 δευτερα ενω το εχεις στο ρευμα, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο
axaraktiristos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Είμαι σε φιλικό σπίτι και προσπαθώ να αλλάξω από το παλιό φριτζ voip στο fritzox fon wlan. Κλειστά όλα τα firewall, τούτο (το παλιό) το βλέπει μια χαρά, το καινούριο ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. Όλα τα λαμπάκια κλειστά. Τροφοδοσία οκ. Πείτε, έχω και σκατά πληκτρολόγιο. αν είναι ολα τα λαμπάκια σβηστά έχεις πρόβλημα στην τροφοδοσία .
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 πανω πανω γραφεις τροφοδοσια οκ.αν ειναι ολα σβηστα ολα μα ολα τοτε η ο μετασχηματιστης καηκε η ο ρουτερ.
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, λύθηκε το θέμα. Δεν έχω ιδέα πως, απλώς λύθηκε.
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 επαιξε δια μαγειας το fritz η δεν το ειχες βαλει στο ρευμα ?
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Κατέβασα μια μπούρδα που το επαναφέρει στις εργοστασιακές, φυσικά δεν δούλεψε γιατί δεν το έβλεπε για να το ρησετάρει, οπότε το έκλεισα, έκανε αυτόματα ρηστάρτ και μετά δούλευε. Δε ρωτάω.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Κατέβασα μια μπούρδα που το επαναφέρει στις εργοστασιακές, φυσικά δεν δούλεψε γιατί δεν το έβλεπε για να το ρησετάρει, οπότε το έκλεισα, έκανε αυτόματα ρηστάρτ και μετά δούλευε. Δε ρωτάω. σε απολυω απο moderator.ντροπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.