teomar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Γεια σε ολους. Ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω καινουργιο folder με backgrounds στο desktop and screensavers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Πατάς το + κι επιλέγεις τον φάκελο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αυτο κανω.Μου λεει οτι folder already exists in pictures folder αλλα δεν τα βρισκω πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κάπου θα υπάρχει,αφαίρεσε τους όλους και ξαναβάλτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορω να επιλεξω το - μονο το + μου δινει σαν επιλογη και ο φακελος που μου λεει οτι εχω περασει με τα backgrounds δεν υπαρχει πουθενα. H E L P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.