Προς το περιεχόμενο

Τι master να κάνω ?

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τράβα κάνε το

MSc Advanced Computer Science

στο University of Lancaster

και όταν το βγάλεις έλα να μου πεις πόσο βαθειά σας το χώσανε :devil::devil::devil:

σε αυτό είχα δηλώσει εγώ και με είχανε πάρει. προτίμησα βεβαια άλλο έτσι τους αφίσα στα κρύα του λουτρού :P

αντίστοιχο master έχουν και στο manchester και στο imperial...γενικά αυτό το master παίζει σε πολλά πανεπιστήμια. δε ξέρω τι εξειδίκευση σου δίνει όμως...το βλέπω σαν πληροφορική δευτερου επιπεδου (advanced)

εμενα η γνώμη θα ήταν να κανεις ένα MBA αν θες. να πας σε management μεριά.

το IT είναι giautous που πρώτο πτυχίο δεν είναι η πληροφορική. ξέχασε το

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωραια το συγκεκριμενο πτυχειο βγαινει σε διο μορφες

Network and Information Security PgDip/MSc

Network and Information Security with Management Studies PgDip/MSc

το πρωτο σου δινει τιν ευκαιρια να διαλεξεις 3 μαθήματα περα απο τα κύρια της επιλογης σου.

το δευτερο σου δινει παλι την δυνατοτητα επιλογης αλλα απο τα 3 τα 2 πρεπει να ειναι μαθηματα που εχουν σχεση με μανατζεμεντ κλπ.

τι ειναι πιο καλο, σορυ παιδια αν σας τα εχω πριξει

Δημοσ.

θα δουλεψεις εκει ή Ελλαδα?

το χαρτι το θες για τα ματια του κοσμου?δηλ.παιζει καμια δικια σου οικογενειακη επιχειρηση, που θα πας οταν γυρισεις?

δες σε κανα σιτε π.χ. cariera.gr,xe.gr, κ τα αντιστοιχα γia uk κ δες τι ζητανε οι πιο πολλες εταιριες...αν λενε κ μισθο ακομη καλυτερα.

γουσταρεις προγραμματισμο,δικτυα,managment,marketing(χλωμο κ να πειρες c.s.)?

Δημοσ.
σε αυτό είχα δηλώσει εγώ και με είχανε πάρει. προτίμησα βεβαια άλλο έτσι τους αφίσα στα κρύα του λουτρού :P

αντίστοιχο master έχουν και στο manchester και στο imperial...γενικά αυτό το master παίζει σε πολλά πανεπιστήμια. δε ξέρω τι εξειδίκευση σου δίνει όμως...το βλέπω σαν πληροφορική δευτερου επιπεδου (advanced)

εμενα η γνώμη θα ήταν να κανεις ένα MBA αν θες. να πας σε management μεριά.

το IT είναι giautous που πρώτο πτυχίο δεν είναι η πληροφορική. ξέχασε το

κατά την διάρκεια του master ανάλογα με τα μαθήματα που θα επιλέξεις και την πτυχιακή που θα πάρεις μπορείς να αλλάξεις το όνομα του master. Βέβαια εγώ προτίμησα ένα καθαρό γενικό τίτλο advanced computer science με τον οποίο στην Ελλάδα μπορείς να δουλέψεις παντού:) και μην γελιόμαστε δεν είναι πληροφορική δευτέρου επιπέδου :D όπως μας είπαν την πρώτη μέρα στο master :D "it is ADVANCED and you 'll feel it throughout"

by the way το lancaster στην πληροφορική είναι πολύ καλύτερο από το Manchester αλλά ok ίσως δεν έχει φτάσει ακόμα το Imperial.

Δημοσ.

Ενδεικτικα.

Δυο γνωστοι μου, στην ιδια δουλεια, Λονδινο.

Ο ενας Network Security £37Κ +bonus

ο αλλος marketing/sales manager £96Κ +bonus

5-6 χρονια ηταν εκει, μεχρι πριν 2 μηνες.

Τωρα και οι 2 ψαχνουν για δουλεια, με το χαλι που επικρατει...

Δημοσ.
θα δουλεψεις εκει ή Ελλαδα?

το χαρτι το θες για τα ματια του κοσμου?δηλ.παιζει καμια δικια σου οικογενειακη επιχειρηση, που θα πας οταν γυρισεις?

δες σε κανα σιτε π.χ. cariera.gr,xe.gr, κ τα αντιστοιχα γia uk κ δες τι ζητανε οι πιο πολλες εταιριες...αν λενε κ μισθο ακομη καλυτερα.

γουσταρεις προγραμματισμο,δικτυα,managment,marketing(χλωμο κ να πειρες c.s.)?

τι εννοεις χλωμο και να πειρα cs.

μαρεσει ο προγραμματισμος αλλα δεν τρελενομαι, τα δίκτυα ναι και management μαρεσει και οτιδήποτε εχει σχέση με ασφάλεια. οχι δεν εχω δικη μου επιχείρηση. σκεφτομουν να δουλέψω εδω αλλα υπάρχει τρελη κρίση οπότε αν δεν έχει φτιάξει μετα το μαστερ πουλο. καταρ, ντουμπαι ξερω και εγω!!! αχαχαχα.

Δημοσ.

by the way το lancaster στην πληροφορική είναι πολύ καλύτερο από το Manchester αλλά ok ίσως δεν έχει φτάσει ακόμα το Imperial.

καλά όχι ίσος. το imperial είναι 3 σε όλες σχεδόν τις λίστες. μπορείς να το δεις και εσύ.

το manchester είναι πάνω από το lancaster στους TIMES, ίδιο επίπεδο στη sunday times (20,21) και χειρότερο στην guardian

δηλαδή κατά μέσο ορο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω. αν και γενικά θεωρείται πιο official τον TIMES. βεβαια εγώ δεν πολύ κοιτάω τις λίστες αλλα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ώστε να μπορείς να κανεις συγκρίσεις

PS: ως προς το CS subject πάντα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω επίσης θα ήθελα να μάθω για το επίπεδο σπουδών στο Kingston.

Ιδιαίτερα για το Networking and Data Communications MSc.

1. Έχει κάτι να προσφέρει σε γνώσεις?

2. Θεωρείται καλό Πανεπιστήμιο για Networks?

3. Πλησιάζει το UCL ή το Surrey στα δίκτυα?

4. Έχει καλές προοπικές για έρευνα αν κάποιος θέλει να κάνει το Ph.D. του?

5. Έχει καλές προοπτικές στην αγορά εργασίας?

7. Δεν πιστεύω να είναι κάτι σαν τα CISCO μαθήματα..έχει περισσότερο βάθος έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...