Προς το περιεχόμενο

Τι master να κάνω ?

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει,αν θες οι mpampis13,hacker11 και mitsosFTW να σου πουν τι master θα κάνεις,δηλαδή να σου πουν τι σ' αρέσει,με τι θες να ασχοληθείς και ποια θα είναι η μελλοντική δουλειά σου, καλά κάνεις και ρωτάς σε forum.

Προτείνω master στην κηπουρική ή στο ψάρεμα

ε μα ναι αν και οι mpampis13,hacker11 και mitsosFTW ειναι και γαμω τα παιδια:-D

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σκεφτομουν για MsC Ιnformatics & Management. Σου δίνει την επιλογη να επιλέξεις 7 μαθήματα απο τα οποία τα δυο πρεπει να εχουν σχέση με management. Τa αλλα πέντε μαθηματα θα κανω κατι με programming, operating systems κλπ. τι λέτε

Δημοσ.

σαν το bussines information ακουγεται. καλα θα εισαι, για εταιριες που θα εισαι στην μηχανοργανωση.

μια χαρα

Δημοσ.
εχεις δικιο Μικα μου αλλα το ιμπεριαλ και το ucl δεν εχουν τμηματα που ξεκινανε τον ιανουαριο. ακομα δεν απαντησατε στην ερωτηση μου.

τωρα το δα αυτο shock2_2402.gif

οχι και "μου" ρε φιλαρακι θα μας παρεξηγησουνε!

Δημοσ.
τωρα το δα αυτο shock2_2402.gif

οχι και "μου" ρε φιλαρακι θα μας παρεξηγησουνε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΈΛΟΣ ΈΛΙΩΣΑ

ΨΌΦΗΣΑ

Δημοσ.

η μηπως θα ηταν καλυτερα να κανω ενα μαστερ καθαρα σε πληροφορικη. σας ρωταω γιατι θέλω να ξέρω αν παιζουν καλες προοπτικες δουλειας. τι λέτε για ενα μαστερ σε ασφαλεια. Network & IT security

Δημοσ.

λολ ρε georgeuk άστο μάνα μου μην κάνεις μάστερ φέτος. Τώρα δεν πήρες το πτυχίο σου ; Τράβα μια διακοπές ή πήγαινε σε καμιά ολανδία ή Κοπεγχάγη ή πιο τολμηρά τράβα σε καμιά Πολυνησία , βρες μια δουλειά ως ΜΠΑΡΜΑΝ , πήγαινε με πολλές γυναίκες κόλα και 5-6 αρρώστιες και μετά θα είσαι φουλ ψημένος για το μαστερ που θα ακολουθήσεις. Μετά δηλαδή θα μας προτίνεις εσύ... :P

Δημοσ.

αχαχαχα

πάντως αυτό το "management" ή αυτό το "marketing", όταν υπάρχει ή ακόμα καλύτερα όταν υπάρχουν και τα δύο μέσα σε ένα τίτλο σπουδών νομίζω οτι καλύπτουν τα ΠΑΝΤΑ.

Δημοσ.

ειναι καλο δηλαδη να εχει μανατζεμεντ ε. αυτο σκεφτομουν και εγω. μπορεις να δουλεψεις ως developer, project manager εχεις περιθωρια.

Δημοσ.

Ε,κοίτα η λογική για το ευρος εξειδίκευσης πάει κάπως έτσι:

τεχνικές γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο/τομέα ,επιστήμη - > ικανότητες διαχείρισης μιας οργάνωσης που στηρίζεται στο παραπάνω τομέα -> ικανότητες ευελιξίας στην αγορά.

Αν τα έχεις πιστοποιημένα αυτά τα τρία καθάρισες.

Δημοσ.

ωραια με καλυψατε απλα δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα π.χ μεταξη Business Information Technology, Information Systems η ξερω γω IT & Strategic Innovation

Δημοσ.

ωραιο πτυχειο αλλα μακρια απο το Λονδινο.:-(

-----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 12 : 27 : 04-----

μηπως θα ειτανε καλυτερα να κανω ενα μαστερ πολυ ειδικευμενο οπως ασφαλεια ι δικτυα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...