georgeuk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΑΙΝΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΕΡ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ http://www.kingston.ac.uk/postgraduate/courses/subject-areas/computing-and-information-systems-courses/
DrLo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΑΙΝΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΕΡ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ http://www.kingston.ac.uk/postgraduate/courses/subject-areas/computing-and-information-systems-courses/ Ποιά σχολή ακριβώς έβγαλες και πιο πτυχείο ... τελείωσες ?
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το σαινσ εχει σχεση με τις σιανς που καλουν πνευματα?
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει,αν θες οι mpampis13,hacker11 και mitsosFTW να σου πουν τι master θα κάνεις,δηλαδή να σου πουν τι σ' αρέσει,με τι θες να ασχοληθείς και ποια θα είναι η μελλοντική δουλειά σου, καλά κάνεις και ρωτάς σε forum. Προτείνω master στην κηπουρική ή στο ψάρεμα
georgeuk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 τελείωσα Computer Science Bsc στο ίδιο πανεπιστήμιο. Kingston University London
Mika Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 και γιατι κοιτας μονο στο kingston? εγω θα σου προτεινα να ψαχτεις για ucl ή imperial
georgeuk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 εχεις δικιο Μικα μου αλλα το ιμπεριαλ και το ucl δεν εχουν τμηματα που ξεκινανε τον ιανουαριο. ακομα δεν απαντησατε στην ερωτηση μου.
georgeuk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καταλαβα δεν θα παρω καμια σοβαρη απαντηση σημερα
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 εχεις δικιο Μικα μου αλλα το ιμπεριαλ και το ucl δεν εχουν τμηματα που ξεκινανε τον ιανουαριο. ακομα δεν απαντησατε στην ερωτηση μου. εγώ δε ξέρω κανένα master που να ξεκινάει ιανουάριο...υπάρχουν και τέτοια?
georgeuk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ναι υπαρχουν. δεν το κανουν ολα τα πανεπιστημια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.