nikolio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθώ να μπω σε safe mode αλλα μου βγαζει την επιφανεια εργασιας μ κανονικα και μετα απο 3'' μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει αν θελω να εργαστω σε ασφαλη λειτουργια να πατησω "Ναι" αλλιώς αν θέλω να χρησιμοποιήσω την επαναφορα συστηματος να πατησω "Οχι".Παταω "ναι" βγαινει η επιφανεια εργασιας και μετα απο 3'' παλι το ιδιο μηνυμα..Τι μπορει να φταίει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή πατάς F8,σου βγαίνει το μενού για να διαλέξεις αν θα εκκινήσει με safe mode ή αλλιώς,και παρόλα αυτά φορτώνουν κανονικά τα XP?
nikolio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 παταω F8 διαλεγω safe mode ανοιγουν τα windows σε safe mode αλλα μετα απο 3'' μ βγαζει αυτο το μηνυμα και ουσιαστικα δεν μπορω να κανω τιποτα σε safe mode..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Προσπάθησε να διαλέξεις όλα τα modes του Safe Mode.
kostandinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 start run :msconfig καρτελα ΓΕΝΙΚΑ,και επιλεγεις το κουτακι " εκκινηση διαγνωσης....." , επανεκινηση....δοκιμασε αυτο.
nikolio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Διαλεξα το safe mode with networking και μπηκε τελικα..Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.