Luxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μπαινω εδω και μερικες ημερες σε ενα ξενο wireless δικτυο, μεχρι να βαλω τι δικη μου συνδεση ιντερνετ. Ειναι επικινδυνο; Μπορει να με κατασκοπευει; Να μη δοκιμασω να ανοιγω σελιδες οπως paypal και bwin;
karolos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μπαινω εδω και μερικες ημερες σε ενα ξενο wireless δικτυο, μεχρι να βαλω τι δικη μου συνδεση ιντερνετ. Ειναι επικινδυνο; Μπορει να με κατασκοπευει; Να μη δοκιμασω να ανοιγω σελιδες οπως paypal και bwin; υπάρχει τρόπος κάποιος να δει ποιος είναι συνδεδεμένος στo δίκτυο του και τι κάνει?
mihalakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέσα από τη σελίδα του μοδεμ μπορείς να δεις ποιοί είναι συνδεδεμένοι σε αυτό, αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να δεις τι κάνει ο άλλος
cyberking Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 αν μπαίνεις σε ξένο δίκτυο υποθέτω είναι επειδή δεν εχει κλέιδωμα όχι επειδή το έσπασες.άρα και τα δικά σου δεδομένα που στέλνεις στο ρουτερ του είναι εκτεθειμένα με τον ίδιο τρόπο όσο και τα δικά του αφού το δίκτυο είναι ανοιχτό.μπορεί κάποιος να υποκλέψει δεδομένα και των 2 αλλά είναι λίγο προχωρημένο.αυτός πάντως το μόνο που μπορεί να δει από το ρούτερ του έιναι τη mac address σου,δηλαδή ότι κάποιο άλλο μηχάνημα είναι συνδεδεμένο
Luxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Βασικα εχει κωδικο, αλλα τον κλασσικο του conn-x
cyberking Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 μάλλον λες για τον κωδικό του ρούτερ,αλλά εγώ δε μιλάω γι'αυτό.λέω για την κρυπτογράφηση των δεδομένων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.