Προς το περιεχόμενο

Ειναι επικινδυνα τα ξενα wireless;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινω εδω και μερικες ημερες σε ενα ξενο wireless δικτυο, μεχρι να βαλω τι δικη μου συνδεση ιντερνετ. Ειναι επικινδυνο; Μπορει να με κατασκοπευει; Να μη δοκιμασω να ανοιγω σελιδες οπως paypal και bwin;

Δημοσ.
Μπαινω εδω και μερικες ημερες σε ενα ξενο wireless δικτυο, μεχρι να βαλω τι δικη μου συνδεση ιντερνετ. Ειναι επικινδυνο; Μπορει να με κατασκοπευει; Να μη δοκιμασω να ανοιγω σελιδες οπως paypal και bwin;

υπάρχει τρόπος κάποιος να δει ποιος είναι συνδεδεμένος στo δίκτυο του και τι κάνει?

Δημοσ.

Μέσα από τη σελίδα του μοδεμ μπορείς να δεις ποιοί είναι συνδεδεμένοι σε αυτό, αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να δεις τι κάνει ο άλλος

Δημοσ.

αν μπαίνεις σε ξένο δίκτυο υποθέτω είναι επειδή δεν εχει κλέιδωμα όχι επειδή το έσπασες.άρα και τα δικά σου δεδομένα που στέλνεις στο ρουτερ του είναι εκτεθειμένα με τον ίδιο τρόπο όσο και τα δικά του αφού το δίκτυο είναι ανοιχτό.μπορεί κάποιος να υποκλέψει δεδομένα και των 2 αλλά είναι λίγο προχωρημένο.αυτός πάντως το μόνο που μπορεί να δει από το ρούτερ του έιναι τη mac address σου,δηλαδή ότι κάποιο άλλο μηχάνημα είναι συνδεδεμένο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...