takaros1982 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Να ρωτήσω κατι.......; πως μπορώ να κάνω εύρεση εγγραφών για ένα χρνικό διάστημα. Δηλαδή θέλω να έχω ένα κουμπί search όπου με βάση την χρονική περίοδο που θα του δίνω να μου βρίσκει τις εγγραφές που έγιναν τότε. Π.χ. για ένα μαγαζί θα δίνω απο 2/5/2008 εως 5/8/2008 να μου δίνει τι αγορες έχουν γίνει. Ευχαριστώ πολύ.
quito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 στο ερωτημα που θα φτιαξεις στο πεδιο της ημερομηνιας θα βαλεις στα κριτηρια [between 2/5/2008 and 5/8/2008] και εισαι ετοιμος. οταν τρεξεις το ερωτημα θα σου εμφανιστει ενα παραθυρο θα πληκτρολογησεις την ημερομηνια αναμεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα που θες και θα σου εμφανισει τα αντιστοιχα αποτελεσματα.
takaros1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 μια χαρά δουλεύει αυτό που είπες αλλα δεν θέλω ακριβώς αυτό εγώ. θέλω να γίνεται η αναζήτηση μέσω μια φόρμας όπου θα πληκτολογώ εγώ το χρονικό διάστημα και θα μου δίνει τις εγγραφέσ για αυτό το δίαστημα. Με το τρόπο που μου είπες βρίσκει τις εγγραφές για συγκεκριμένο χρονικό διαστημα, όσο δώσω στο έρώτημα (δηλ απο 2/5/2008 εως 5/8/2008) αν θέλω για άλλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να φτιάξω άλλο ερώτημα; Στο παράθυρο που βγαίνει μπορώ να γράψω μόνο μια συγκριμένη ημερομηνια (μια μέρα δηλαδη) και όχι διστημα. ελπίζω να έγινα κατανοητός
amorealex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 http://www.fontstuff.com/access/acctut06.htm#dates
Nexus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 μια χαρά δουλεύει αυτό που είπες αλλα δεν θέλω ακριβώς αυτό εγώ. θέλω να γίνεται η αναζήτηση μέσω μια φόρμας όπου θα πληκτολογώ εγώ το χρονικό διάστημα και θα μου δίνει τις εγγραφέσ για αυτό το δίαστημα. Με το τρόπο που μου είπες βρίσκει τις εγγραφές για συγκεκριμένο χρονικό διαστημα, όσο δώσω στο έρώτημα (δηλ απο 2/5/2008 εως 5/8/2008) αν θέλω για άλλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να φτιάξω άλλο ερώτημα; Στο παράθυρο που βγαίνει μπορώ να γράψω μόνο μια συγκριμένη ημερομηνια (μια μέρα δηλαδη) και όχι διστημα. ελπίζω να έγινα κατανοητός Στο πεδίο της ημερομηνίας βάλε κριτήριο: >Between [Από:] And [Έως:]
takaros1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δουλεύει μια χαρά ευχαριστω πολύ Nexus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.