Προς το περιεχόμενο

Canon eos 450D προβλημα με το προγραμμα μεταφορας εικονων(?)

Dolkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρσα πριν ένα μήνα την canon που αναφερω παραπάνω και ξεκίνησα κανονικά να βγάζω φωτογραφίες. οι φωτογραφίες είναι σε raw format και χρησιμοποιώ το EOS utility για να τις περάσω στο pc και το digital photo professional για να τις οργανωσω.

η επεξεργασιας φυσικά γίνεται με photshop (cs3 edition).

χτες παρατηρησα στο digital photo professional ότι οι φωτογραφίες μου φαίνονται λίγο πιο πλατιές από ότι θα έπρεπε. υπεθεσα ότι ήταν θέμα φακού, γωνίας η θεμα της ψηφιακης. ομς η lcd της μηχανής μου δείχνει την εικόνα όπως ακριβώς έπρεπε να είναι.ούτε πλατιά όυτε κοντή απλώς πολλή καλή.

θυμήθικα κάποια στιγμή ότι ψάχνοντας στισ ρυθμίσεις του digital photo professional ή του photoshop (το οποίο και ατό μ δειχνει τελικά τα images λίγο πλατιά) είχα βρεί κάτι που άλλαζε το πλάτος της φωτογραφίας ανάλογα με το region. εννοώ όχι λειτουργεία, εφφέ η φίλτρο κτλ απλώ μία ρύθμιση για το πώς θα φαίνεται το Image όταν ανοίγεται στο πρόγραμμα.

ψάχνω από χτες αλλα δν μπορώ να βρώ τίποτα.

γνωρίζει κανεί κάτι ?

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 02 : 13 : 29-----

Τελικά βρήκα το πρόβλημα και τη λύση του.

τόσα χρόνια με Pc και προβλήματα περίεργα που μπορεί να εμφανήστικαν και λύσεις που έψαχνα σε αλλα forum αλλα και στο Insomnia με έκαναν να ψάχνω για την ψαγμένη λύση στο περίεργο πρόβλημα.

απλώς μου διέφυγε κάτι πολύ απλό στο οποίο έδωσε λύση η μάνα μου (κ όμως πιστέψτε το) Η οθόνη μου είναι wide σχετικα οπότε πλαταίνει την εικόνα της γενίκοτερα ...

Aρε μανα hacker... :P

thnx παντως :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...