Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 δλδ αυτό τι είναι? ah καλά αυτός έχει καρακαεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ah καλά αυτός έχει καρακαεί... ρε si το σήμα τον GDI το πρόσεξες? :lol::lol::lol: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Aυτο δν ηταν καλο ...Εμενα τουλαχιστον δεν μ αρεσε... Αρχικό μήνυμα απο Sadman Εμφάνιση μηνυμάτων δλδ αυτό τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο από αυτό. χμ..thresh δεν σε έπιασα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snake_A Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ισως η καλυτερη MODA που έχει γίνει ποτέ εμφανησιακά! Δεν λέω αν θα κάνει για αναβάθμηση η για ξεσκόνησμα η για τέτοια. Μιλάω για το Modfiarisma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ισως λεω μακακια...αλλα και τι εγινε αν σκονιστει κ λιγο?Αφου κρυωνει το συστημα με νερακι δεν χρειαζεται να ειναι κ τοσο κα8αρο..Δλδ δεν 8α εμποδιζει η σκονη τον αερα..Στο κατω κατω μια φορα τη βδομαδα αν το 'φυσαει' λιγο με μια σκουπα δεν εγινε κ τπτ...Αν και θα του προτεινα να το σκοτωσει αυτο θα πιανει πολλα..Ειδικα αν βρει κανεναν κ@υλωμενο θα κανει την τυχη του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο από αυτό. χμ..thresh δεν σε έπιασα...? τι δεν έπιασες? αυτό που είπα ότι ο τύπος που modαρε το τροφοδοτικό είναι καμένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 δλδ αυτό τι είναι? ένα παρομοιο γνωστό είχε φτιαχτεί με θέμα το doom ή το quake νομίζω παλιότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Τόση φασαρία για τις 8800... Πφφφ Φαντάζομαι πως πριν ξεκινήσεις τη στιχομυθία με τον PaokToTheBone δεν θα πρόσεξες αριστερά στα post εκείνου του forum την ημερομηνία: 16.01.2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 τι δεν έπιασες? αυτό που είπα ότι ο τύπος που modαρε το τροφοδοτικό είναι καμένος? μετά το κατάλαβα,και βαριόμουνα να κάνω edit (γενικά μόλις είχα ξυπνήσει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 πολυ καλοστημενο το pc...φοβερος σχεδιασμος...σιγουρα υπαρχουν και πολυ καλητερα,,,εμενα προσωπικα μου αρεσε,καθως και θα εχει και καλη ψυξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Φαντάζομαι πως πριν ξεκινήσεις τη στιχομυθία με τον PaokToTheBone δεν θα πρόσεξες αριστερά στα post εκείνου του forum την ημερομηνία:16.01.2007 Πράγματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 xaxaxa yeah! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.