soturin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 δεν ολοκληρώνει καμία έννοια αισθητικής, εμένα πχ δε μ' αρέσει, τελείως υποκειμενικό το να ναι κάτι εντυπωσιακό δεν σημαίνει ότι είναι και αισθητικό προτιμώ με τα χίλια αυτό από αυτό το νταβαντούρι είναι πόσο καμένα προσεγμένο μηχανικά είναι, indeed... wow...
PCharon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 soturin δεν με κατάλαβες. Το να σου αρέσει ή να μη σου αρέσει μπορεί να συμβαίνει, δεν αποκλείει όμως το γεγονός πως εκτός από τη μηχανική (τεχνική) αυτός που το έφτιαξε πρόσεξε και το design (τέχνη). Δεν το έκρινα ως "κατάλληλο ή ακατάλληλο" αλλά ως αξιέπαινο.
soturin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 soturin δεν με κατάλαβες. Το να σου αρέσει ή να μη σου αρέσει μπορεί να συμβαίνει, δεν αποκλείει όμως το γεγονός πως εκτός από τη μηχανική (τεχνική) αυτός που το έφτιαξε πρόσεξε και το design (τέχνη). Δεν το έκρινα ως "κατάλληλο ή ακατάλληλο" αλλά ως αξιέπαινο. μου σκάλωσε λίγο η έκφραση "ολοκληρώνει την έννοια της αισθητικής" κατάλαβα όμως πώς το λες
oneofthem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 έχει δίκιο ο pcharon, δεν φαίνεται σωστό ότι δε κάνουμε εμείς και το κάνουν οι άλλοι να το κρίνουμε αμέσως και να είμαστε ανάποδοι όπως έκανα εγώ πριν, ο τύπος καλά έκανε κι έφτιαξε αυτό που ήθελε και μπράβο του και άδικα το έκρινα έτσι αλλά από την άλλη ήθελα να πω ότι ουσιαστικά η βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν και κάποιον που δεν έκανε κάτι παρόμοιο ή καλύτερο είναι η πρόσβαση στη μηχανή οποιοσδήποτε με μια μηχανή και βασικές γνώσεις των προγραμμάτων που χρειάζονται μπορεί να φτιάξει το ίδιο ή καλύτερο χωρίς ιδιαίτερο κόπο πάντως ελπίζω να μαζεύει τα τρίμματα στο τέλος γιατί σπατάλησε αρκετό υλικό, το βλέπω συχνά σε όσους ασχολούνται με αυτά και δεν το καταλαβαίνω
PCharon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 η βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν και κάποιον που δεν έκανε κάτι παρόμοιο ή καλύτερο είναι η πρόσβαση στη μηχανή Τώρα να πω πως δεν τον ζηλεύω? Χα! Πάντως είναι εκπληκτικό design, αν και τελικά έμεινα με μία απορία: ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ άραγε?!
oneofthem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τώρα να πω πως δεν τον ζηλεύω? Χα! Πάντως είναι εκπληκτικό design, αν και τελικά έμεινα με μία απορία: ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ άραγε?! ναι τι να σου πω, από τη μια είναι plexi αλλά από την άλλη κοιτάω τη βάση και τη σπονδυλική στήλη και είναι πολύ χοντροκομμένα δεν ξέρω
blaxos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 μου θυμίζει κάτι από το παλιό μου το pc ααα τώρα θυμήθηκα η παλιά μου μητρική
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 έχει δίκιο ο pcharon, δεν φαίνεται σωστό ότι δε κάνουμε εμείς και το κάνουν οι άλλοι να το κρίνουμε αμέσως και να είμαστε ανάποδοι όπως έκανα εγώ πριν, ο τύπος καλά έκανε κι έφτιαξε αυτό που ήθελε και μπράβο του και άδικα το έκρινα έτσι γιατί ψέματα είπαμε ότι αν θέλει να βγάλει πχ μια κάρτα γραφικών θα πρέπει να το αφαιρεί ολόκληρο? οκ ωραίο είναι αλλά δεν βολεύει...
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τόση φασαρία για τις 8800... Πφφφ :rolleyes: Γιατι???? ΤΙ εχουν οι 8800? :devil: Σαν project και σαν δουλεια ειναι πραγματικα ωραιο και καλοδουλεμενο αλλα ειναι μονο για να το βλεπεις... Δεν λεω και γω μολις το ειδα ειπα πωωω τι εχει κανει το ατομο...
caution Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έλα τώρα... Ξέρεις πολύ καλά τι (δεν) έχουν οι 8800... Δύο έχεις
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τι ΔΕΝ εχουν?Εγω μεχρι τωρα ολα τα games τα παιζω full σε 1920χ1080 και ΑΑ χ8 τουλαχιστον...Kai crysis warhead αξιοπρεπεστατα παιζω...
caution Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 2x8800GTS είσαι μια χαρά (όχι και state-of-art)... ...απλά αντίστοιχο σύστημα με το δικό σου, το Stalker Clear Sky το έσβησε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 microstuttering ftl...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.