Προς το περιεχόμενο

Ζεστό μπουφάν

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για σκί είναι, η billabong δε βγάζει μπουφάν για μηχανές, και τα κλιπς αυτά είναι για να δένεται το μπουφαν στο παντελόνι του σκί.

Δεν υπερβάλλω για το φανελάκι απο μέσα, XR 650 οδηγούσα 2 χρόνια, και όταν έβαζα το χειμώνα στα νταηνέζε και την επένδυση μέσα έσκαγα.

thanks!! !

Δημοσ.

Είδα κάτι της qiucksilver που έχει και online store και μου φαίνονται αρκετά λεπτά, δεν είναι φουσκωτά δηλαδή. Για παράδειγμα αυτό εδώ

http://www.quiksilver-store.com/en/products/Snow/-Jackets/LAST-MISSION-JKT-_QWMJX113-21722.html?color=3001

έχει κάποιου είδους μόνωση?

Έχω μπλεχτεί λίγο γιατί κοιτάω από εδώ και από εκεί και βλέπω μεγάλη διαφορά σε τιμές από 100ευρώ μέχρι 500+

Δημοσ.

εντάξει , αυτό το μπουφαν στο λινκ απλά γαμάει .Βασικά σε αυτά τα μπουφαν οι τιμές καθορίζονται ανάλογα τον βαθμό διαπερατότητας (1,2 κοκ) , ε , το πιο ακριβό θα έχει επιπλέον και goretex ενώ υπάρχουν διαφορετικά levels απο δαύτο :P. Εσύ τώρα δεν θες κατι εξεζητημένο , εκτός και αν πάρεις τα ...βουνά. Απο 150-250 ευρόπουλα πέρνεις καλο μπουφαν.

Δεν κάνουν για μηχανάκια όμως αυτά - για συχνή χρήση ,απο την άλλη για μένα ένα τέτοιο μπουφαν στο κλίμα της αθηνας είναι σχετικά βαρή, πολλές φορές δηλαδή λιώνω . Οπότε φοράω πχ κάποιο απλό fleece ξέρω γω με ένα πιο λεπτό jacket του είδιου είδους , και το συμαντικότερο να είναι απο διαπνέον υλικό.

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχετε να προτείνεται κανένα συγκεκριμένο μοντελο μέχρι 250Ε για μηχανάκι και μαζί κανενα κατάστημα. ψάχνομαι και εγώ, όχι για να φοράω φανελάκι, αλλα με ενα πουκάμισο να μπορείς να βγείς το βράδυ και να μην γυρνας ''κασάτος'' μετά.

Επείσεις αυτά που είναι κοντά και δένουν στην μέση προσφέρουν προστασία ή καλύτερα ένα ποιο μακρύ??

Δημοσ.

To πιο ζεστό μπουφάν που έχω για μηχανάκι είναι ένα tourance της bmw, πραγματικά και γυμνός να είσαι από κάτω δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως βγαίνουν τα μέρη προστασίας από ώμους πήχη και πλάτη, έτσι μπορείς να τα βάλεις σε άλλα καλοκαιρινά μπουφάν και να μην τα διπλοπληρώνεις.

Δημοσ.

Columbia ότι πρέπει για βουνό! Δεν καταλαβαίνουν το θεό τους! Τώρα για μηχανή που λέτε.. καλά τα dainese αλλα δεν είναι "ανθρώπινα" κάνουν απο χιλιόμετρα μπάμ οτι είναι για μηχανή.. και είναι και άσχημα :P

Για snowboard τέλος να προτείνω απο north face για σούπερ μόνωση εώς billabong για πιο πολύ style..

Γενικά ότι έχουν προτείνει τα παιδιά παραπάνω είναι τοπ και σε φυσιολογικές συνθήκες παίζει και να μην κρυώσεις ποτέ..

Το θέμα είναι να βρείς και κάτι όμορφο γιατι τα περισσότερα απο αυτά είναι χοντροκομμένα και μπλιάχ :|

edit: Τα περισσότερα απο αυτα θα τα βρείς εύκολα στον φωκά.

Δημοσ.
Το πιο ζεστό μπουφάν που είχα ποτέ, είναι ένα μοτοσυκλετιστικό μπουφάν από goretex της Dainese. Σίγουρα δεν είναι ένα μπουφάν που θα το φορέσεις στο γάμο του πρώτου σου ξάδερφου, αλλά από την άλλη εγώ μέσα στο καταχείμωνο φοράω ένα φανελάκι από μέσα και οδηγάω το σκούτερ.

Η Dainese έχει βγάλει και πιο "φινετσάτα" σχέδια, με σκοπό να πιάσει και ένα κομμάτι αγοράς που νοιάζεται να φοράει κάτι λιγότερο κραυγαλέο μοτοσυκλετιστικό.

http://www.dainese.com/eng/home.asp

για ποιο λογο να πας καπου με το φανελακι; δηλαδη αν πας σε ενα σπιτι και κρυωνεις, τι θα κανεις; θα καθεσαι στο σπιτι του φιλου σου με το μπουφαν;:lol:

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να πας καπου που να ξερεις οτι δεν θα κρυωνεις...

Σε καφετερια που εχει τζακι ή στο σπιτι μιας παλαβης φιλης που βαζει τον θερμοσταστη στους 30 βαθμους...

Ειναι σπαστικο να πρεπει να γδυνεσαι για να μην σκασεις... Βγαλε μπουφαν, βγαλε φλις, βγαλε φουτερ κτλ...

Επισης υπαρχουν ανθρωποι που δεν κρυωνουν ευκολα...

Οποτε ενα T-shirt και ενα πολυ ζεστο μπουφαν τους αρκει ακομα και για τα χιονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...