DeathBoy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Παίδες καλημέρα προχθές αγόρασα αυτό το κινητό με πολύ καλή τιμή,το κινητό είναι εντυπωσιακό και το design και η οθόνη του με αυτά τα πολύ ωραία χρώματα που διαθέτει.........όμως μου εμφανίζει κάποια προβληματάκια..........μερικές φόρες κλείνει από μόνο του ενώ το έχω στην τσέπη μου, επίσης ρε παιδιά δεν μπορω να καταλάβω.........μουσικό κινητό και οταν βάζω ένα τραγούδι να παίξει στο φουλ να ακούγετε πολύ λιγότερα από ένα παλιό της σειράς που έχω?τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις?ειδικά για το ηχείο με νοιάζει.............εγώ το αγόραα για μουσική.....και αυτή ουτε που ακούγεται........μήπως αυτά μπορούν να λυθούν κάνοντας μια αναβάθμηση?γιατί δεν έχω κάνει, επίσης γνωστοί μου λένε οτι γενικά τα κινητά αυτής της σειράς έχουν πρόβλημα τα οποία τα παρατήρησα και στο κινητό τηλέφωνο ενός φίλου μου.........αν ξέρετε βοηθήστε!!!!!!!!!!!Ευχαριστω!!!!!!!!!!1
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 κοιτα παντα μια αναβαθμιση βοηθαει και στο συγκεκριμενο αν εχεις το λογισμικο που ειχε οταν βγηκε τρεχα για αναβαθμιση γιατι εχει απιστευτα bugs,για παραδειγμα αν βαλεις το φορτιστη αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη και το πληκτρολογιο λες και εκπεμει SOS δλδ ελεος
tolis00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μια αναβαθμιση ειναι το μονο που μπορεις να κανεις αλλα μην περιμενεις να αλλαξει ο ηχος.Ουτε στα ακουστικα του walkman,ουτε στο εξωτερικο ηχειο,ουτε στο ακουστικο ομιλιας.Θα σου φυγουν καποια κολληματα ομως,που ειναι πολυ σημαντικο κ το κινητο σου θα γινει πιο γρηγορο.Γενικα το κινητο εχει πολυ χαμηλο ακουστικο, με αποτελεσμα σε καποιο μερος με φασαρια, να μην μπορεις να ακουσεις τον συνομιλητη σου.Επισης κ το εξωτερικο ηχειο ειναι τελειως χαλια κ δεν μπορεις να ακουσεις καθολου μουσικη.Τσιριζει μονο κ δεν εχει καθολου μπασο.Τα ηχεια του walkman ομως πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικα με ανεβασμενη ενταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.