Προς το περιεχόμενο

WD TV Media Player

aristarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λυθηκαν τα προβληματα με τους ξωριστους υποτιτλους? Σε καποια φορουμ διαβαζω οτι υπαρχει καθυστερηση.

Με ενσωματωση υποτιτλων υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Λύθηκαν επιτέλους!

Το μηχανάκι πλέον είναι άψογο!

Με τους ενσωματωμένους υπότιτλους, δεν υπήρχε από ανέκαθεν πρόβλημα.

Απλά απενεργοποιείς τους εξωτερικούς υπότιτλους αν τους έχεις επιπλέον, για ναμην τους βλέπεις διπλούς.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω μηχανήματος.

Είναι κομψό, φορητότατο, πολύ καλή απόδοση, καλή τιμή.

Οι υπότιτλοι θέλουν λίγο διόρθωμα στα γνωστά σημεία (Α κεφαλαίο τονισμένο, δ), η γραμματοσειρά χωρίς να ενοχλεί θα μπορούσε να είναι καλύτερη και λίγο μετατοπισμένη πιο πάνω.

Υποθέτω πως θα ακολουθήσουν κάποιες μικροδιορθώσεις από την WD με μελλοντικά firmwares.

Γενικά όποιος θέλει να βλέπει mkv αρχεία κυρίως, (γιατί για τα avi τη δουλειά την κάνουν καλά τα DVD Players), είναι φαντάζομαι (και ελπίζω να μείνει ανθεκτικό με το πέρασμα του χρόνου) μια καλή προσθήκη στο Ηome Cinema σας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι? εγω που εχω παλια τηλεοραση και δεν ειναι hd αλλα αν τα λεω σωστα απο πισω εχει scart θα μπορω να το συνδεσω? ασ πει καποιος καμια ιδεα

Δημοσ.
Έχει καλώδιο composite μέσα οπότε με ένα βύσμα scart με υποδοχές composite και audio θα μπορέσεις.

Καλύτερα να διαλέξει με μεταγωγέα εισόδου/εξόδου.B)

Δημοσ.

Εκεί που θα πας να αγοράσεις το βύσμα από scart σε composite/s-video/rca,να κοιτάξεις να έχει ένα συρταρωτό διακοπτάκι στη μιά πλευρά που θα ρυθμίζει αν θα είναι εισαγωγή ή εξαγωγή.Μπορείς και χωρίς διακόπτη,αλλά θα πρέπει να είναι έμπειρος ο πωλητής και να μη σου δώσει το αντίστροφο απ' ότι χρειάζεσαι.Την έχω πατήσει γι αυτό επισημαίνω.Ψαχνόμουνα ένα απόγευμα και δεν ήξερα γιατί.

Φτηνό είναι,να αυτό:6tw6myk7dlht4v1s2g45.jpg

Δημοσ.

παιδια γεια σαs. υπαρχει τροποs να εμφανιζονται υποτιτλοι στο WDTV απο ριπαρισμενο bluray με το ANYDVD HD; υπαρχει μηπωs καποιο αλλο προγραμμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...